Към настоящия момент представената информация от италианските служби е, че

...
Към настоящия момент представената информация от италианските служби е, че
Коментари Харесай

Министър Маринов направи нови разкрития за Живка, работила с италианската мафия

Към сегашния миг показаната информация от италианските служби е, че арестуваната българка е с наложена мярка за неотклонение "домашен арест ". Предстои да бъде разпитана по водещото следствие. Това разгласи силовият министър Младен Маринов по отношение на интервенцията на италианските служби за сигурност против тамошната мафия.

Коментарът си той направи, откакто взе присъединяване в честването на 30-годишнината от възобновяване на участието на България в ИНТЕРПОЛ в Централния боен клуб (ЦВК).

Потвърден е казусът, че българска гражданка е арестувана в Италия.

"Все още се прави инспекция, казусът се проверява и сега, в който българските служби получат позволение от италианските управляващи, тогава можем да дадем повече информация ", изясни Маринов.

"Българските служби вършат инспекция за това дали арестуваната в Италия Живка Танева има предходни престъпни прояви у нас ", казао ще той.
вътрешният министър Младен Маринов.

Той акцентира, че няма по какъв начин да разкрие повече детайлности с мотив - съблюдаване на правилата на партньорство. Министерство на вътрешните работи няма информация и за трафика на боклуци от Италия.

БЛИЦ напомня, че "Кориере каузи сера " заяви за ареста на 334 души по време на интервенция против калабрийската мафия Ндрангета на управляващите в Италия. Сред задържаните има политици, юристи, счетоводители и чиновници на държавната администрация. Вестникът заяви, че арестуваните са от клановете Манкузо и Лимбади на Ндрангетa, а арестите им са били както в Калабрия, по този начин и България, Германия и Швейцария.

Преди седмица италианските управляващи заловиха противозаконни 815 тона отпадъци, предопределени за България. Незаконният товар беше открит във трен. Търговската стойност на боклука се пресмята на 130 хиляди евро.

От Министерството на околната среда и водите увериха, че българското държавно управление не води договаряния с Италия за приемане на отпадъците. Те отхвърлиха при тях да е постъпвала публична информация за арестуваните противозаконни тонове отпадък.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР