Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж,

...
Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж,
Коментари Харесай

Директорът на ОДМВР Бургас: Тялото, намерено в Царево, е на мъж от Смолян

" Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж, който е родом от Смолян, само че живее в Несебър ". Той е правил строителна активност по къщата на двете дами, които се търсят. Открит е и мъртвец на жена, само че беше отмъкнат в морето от мощното неспокойствие. Това заяви шефът на ОДМВР-Бургас Емил Павлов от спешния щаб в Царево.

" Едната търсена жена е на 54 години, а другата е щерка й - на 30 ", добави още Павлов.

Дъщерята и майката са били в дребен Нисан Джук, който е отвеян от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико, алармирали очевидци. Вероятно става въпрос за ръководителя на Районния съд Мария Москова и щерка й – доктор Даниела Йорданова, ветеринарен доктор, които са в неопределеност от близо 24 часа.

Трупът на дамата е назад в морето. Не можем да кажем дали е една от търсените дами, или е друга жертва. Към момента няма сигнали за бедстващи хора. Вчера са получини над 300 сигнала, някои от сигналите са били неточни - откакто екипите са отишли на място, хората са отказали евакуация, изясни комисар Павлов.

" Благодарение на бързата ни интервенция и затварянето на пътя не се стигна до по-сериозен случай. Екипите, които отиват на място, не посрещат подпомагане от хората, които са поискали да бъдат евакуирани. Трябва да се подават сигнали от хора, които в действителност имат потребност от евакуация, сподели още той.

Остава затворен пътят за Синеморец, където мостът е залят. Пътят за Варвара и Ахтопол е отворен и мостът е пристъпен. Там е бил първият сигнал за залят път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР