Към момента едва ли някой може да оспори решението на

...
Към момента едва ли някой може да оспори решението на
Коментари Харесай

5 епизод на The Last Of Us: Последните оцелели идва по-рано с още по-големи чудовища

Към момента надали някой може да оспори решението на HBO да подновят  " The Last Of Us: Последните оживели " за втори сезон. Просто всеки идващ епизод притегля от ден на ден фенове.

Сцената от " The Last Of Us: Последните оживели ", която е трябвало да бъде друга

Понякога проектите не се получават

И изцяло обикновено всички приказват за сериала, основан по едноименната видео игра. До момента безусловно бяхме въведени в постапокалиптичния свят, в който Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) са се озовали и би трябвало да оцеляват.

Защото освен кръвожадните зомбита са опасност, само че и самите хора, които за 20 години са съумели по някакъв метод да изградят система на ръководство. Епизод пет ще бъде пуснат след няколко дни, а към този момент имаме и къс тийзър, който задава тона. Но който не е гледал предните епизоди, може да спре с четенето тук, тъй като следват леки сюжетни разкрития .

В четвърти епизод видяхме, че Джоел и Ели се забъркаха в съществени неприятности и всички хора на Кейтлин (Мелани Лански) са по петите им. А самият епизод приключи с това по какъв начин двамата са хванати със свален гард от Хенри и дребния му брат.

Съвсем разбираемо е, че в пети епизод екшънът и заплетените обстановки ще продължат, до момента в който четиримата се пробват да стоят колкото се може по-далеч от хората на Кейтлин. В няколкото фрагмента виждаме, че ще се случи нещо в действителност неприятно и ужасно, като даже е загатнато, че ще забележим гигантско зомби.

Епизодът на " The Last Of Us: Последните оживели ", който провокира полемики

Добър или не е трети епизод на сериала

Интересното е, че пети епизод ще бъде пуснат по-рано в HBO Max от предстоящото. Той ще е разполагаем в стрийминг платформата в ранните часове на събота заран. Но телевизионното лъчение остава непроменено - понеделник от 21 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР