Към месец февруари 2018 година, според критиците, най-съвършените смартфони на

...
Към месец февруари 2018 година, според критиците, най-съвършените смартфони на
Коментари Харесай

LG създаде съвършено нов убиец на Samsung Galaxy S9 и Apple iPhone X

Към месец февруари 2018 година, съгласно критиците, най-съвършените смарт телефони на пазара ще бъдат флагманите Apple iPhone X и обявения към това време Samsung Galaxy S9. Но съгласно The Investor на това може да попречи новия телефон на LG, който може да се трансформира в техния „убиец“.
Новото мобилно устройство ще бъде първия модел на напълно нова фамилия смарт телефони на LG . Официалният анонс на новия смарт телефон се чака тази пролет – единствено след два-три месеца. Работата върху новия смарт телефон е завършена и в този момент се тества софтуера.



Според тази информация, смарт телефонът ще има първокачествен OLED екран, топ-процесора Snapdragon 845 с осем ядра, 6 оперативна памет, 128 GB флаш-диск и двойна съществена камера с доста висока светлосила F/1,4. Устройството ще се продава с към този момент конфигурираната операционна система Android 8.1 Oreo.



Смартфоните от семейството G излизат на пазара още от далечната 2012 година. Преди това фирмените мобини устройства на LG излизаха в границите на продуктовата гама Optimus. Но новият смарт телефон на LG ще има напълно ново име и най-съвременния хардуер към сегашен ден. Напълно е допустимо новият смарт телефон да бъде показан в края на месец февруари по време на събитието MWC 2018 в Барселона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР