Калоян Левтеров завърши седми в четвърта серия с резултат 52:46

...
Калоян Левтеров завърши седми в четвърта серия с резултат 52:46
Коментари Харесай

Калоян Левтеров с нов национален рекорд на 100 м. гръб, но не намери място на полуфиналите на европейското първенство

Калоян Левтеров приключи седми в четвърта серия с резултат 52:46 сек. на 100 м. тил, с което записа народен връх. Така той стана първият българин преплувал дистанцията под 53 секунди. Левтеров приключи на 21-о място и не откри място в полуфиналите на 100 м. тил на европейското състезание в дребен басейн в Румъния.

Петър Мицин ще плува в първа серия на 200 м. бътерфлай, която стартира в 10:25 ч. Мицин е в шести кулоар. Полуфиналите в тази дисциплинираност също са във вечерната сесия в 19:34 ч.

Диана Петкова ще взе участие във финала на 100 метра съчетано. Националката даде пето време в полуфиналите през вчерашния ден с нов народен връх 58.81 секунди, само че след надпреварата бе дисквалифицирана от съдиите. След контестация от българския щаб решението бе преразгледано и Петкова ще започва довечера в 18:58 ч. във втори кулоар.

България ще има още една участничка в основните стартове в четвъртък, откакто Габриела Георгиева се класира за финала на 200 метра тил при дамите.

Георгиева направи мощно плуване в коронната си дисциплинираност и финишира с четвърто време в полуфиналите 2:04.37 минути - нов народен връх. Финалът е довечера от 18:00 ч.

Прякото предаване по Българска национална телевизия 3 и на уеб страницата ни стартира в 09:30 ч. !





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР