Каквото и да си мислите, че знаете, едва ли някога

...
Каквото и да си мислите, че знаете, едва ли някога
Коментари Харесай

Умно момиче: Ким Кардашиян следва секссъвети от 88-годишната си баба

Каквото и да си мислите, че знаете, надали в миналото ще можете да надминете баба си по познания, изключително когато става дума за любовния живот. Съгласете се, че един надалеч по-възрастен от вас човек, сигурно има повече житейски опит от вас и може да ви подскаже по какъв начин да поддържате тръпката с колегата си. Явно Ким Кардашиян е задоволително досетлива, с цел да се вслуша в секссъветите на баба си, която може и да е на 88, само че несъмнено има какво да ѝ каже за " птичките и пчеличките ". 

Бабата на Ким, Мери Джо Кембъл, е споделила на звездната си внучка, че най-хубавият секс е този пред огъня. Кардашиян от своя страна решила да се възползва от тази информация и го направила с обичания си Пийт Дейвидсън покрай запалена камина по време на сантиментален уикенд в един от най-скъпите хотели в Лос Анджелис. 

 Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян

Ким описа на баба си за прекарването си в ефир и показа следното:

" С Пийт прекарахме часове, говорехме си до камината в стаята ни в хотела и внезапно се сетих за твоя съвет и правихме секс до огъня. В твоя чест. Колко е необичайно да мислиш за баба си преди секс! Не е ли полуда? "  

 Ким Кардашиян

Въпреки че напоследък имаше доста клюки, съгласно които Ким и Пийт са се разделили, в действителност двамата са доста щастливи дружно. Кардашиян даже е разчувствана от идното пътешестване на комика до Космоса дружно с Джеф Безос. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР