Какво всъщност отблъсква работодателите на интервюто с кандидатите за обявената

...
Какво всъщност отблъсква работодателите на интервюто с кандидатите за обявената
Коментари Харесай

По какви причини няма да бъдете наети на работа?

Какво в действителност отблъсква работодателите на изявлението с претендентите за оповестената позиция? Всеки от нас желае да знае по какъв начин действително ни правят оценка и по какви критерии ни е отказано. Поради какви аргументи може да изпуснем мечтана работа и перспективно кариерно развиване?

Често претендентите търсят аргументи в себе си. Точно по този начин - разумно е. Но не постоянно вие сте повода. Как да разберете за какво тъкмо ви е било отказано? Специалистите по човешки запаси на база на своя на практика опит разискват и проучват тези въпроси и стигат единомислещо до няколко извода.
 Снимка 610461
Източник: iStock Images

Накратко, съгласно специалистите, това са главните " червени знамена " за отвод при кандидатстване за работа:
Точност и външен тип Липса на положително самопредставяне (презентация) Безсмислено, неразбираемо говорене Негативизъм и експанзия Липса на мотивация
Какво си коства да знаете, какво в действителност би трябвало да извършите е при изявлението си, с цел да не допуснете неточности и то да протече сполучливо? Да разтеглим и конкретизираме посочените нагоре заключения.
 Снимка 267366
Източник: iStock

Какво на процедура постоянно отблъсква работодателите:
Когато претендентът закъснява без опрощение, Когато претендентът не е със спретнати облекла, Когато претендентът не е в положение да се оправи с настояването в границите на 2 минути, с цел да опише за себе си и своя опит, Когато претендентът има необразована тирада, Когато претендентът не формулира добре мислите си, а чувате единствено жаргонни думи и изрази Когато претендентът действително не схваща професионалната специфичност на вакантното място, за което кандидатства, Когато претендентът не знае какво прави компанията - шеф - не е влезнал в нейния уебсайт, в обществената мрежа и даже не си спомня описанието на свободното място, Когато един претендент споделя, че на последната си работа не е бил третиран заслужено, Когато демонстрира доста негативизъм и в нападателна форма, Когато претендент споделя, че " всички са неприятни, единствено аз съм добър " - никой не го схваща, никой не го прави оценка, водачът е тиранин и диктатор, компанията са мошеници.., Когато претендентът пренебрегне изискванията и длъжностната характерност на работодателя и диктува свои условия, Когато не може да приказва за план, с който се гордее, Когато претендентът приказва доста, само че няма съответни резултати, при. по-подробни въпроси се изгубва, Когато очите на претендента станат празни, Когато претендентът... флиртува на изявлението, Когато претендентът няма въпроси към работодателя, Когато са явни разнообразни полезности и несъответствия в културата на компанията, Когато те показват мечтаното равнище на приходи, оправдавайки се с разноските си, с ипотеки и така нататък.
Във всички тези случаи работодателите съществено се замислят дали си коства да наемат избран претендент. Обърнете внимание на това!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР