Какво свързва от 2 години прославената футболна легенда Димитър Бербатов

...
Какво свързва от 2 години прославената футболна легенда Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов + Славена Вътова = 2 г.?

Какво свързва от 2 години прославената футболна легенда Димитър Бербатов и Мис България 2006? Този въпрос вълнува мнозина във футболните, бизнесменските, манекенските и светските среди.

 

Тъй като и двамата са в бракове, някои си изясняват другарството им с футболни съвещания, които кандидат-президентът на БФС може да дава на тогавашната водеща на спортно шоу по Българска национална телевизия. Тази версия обаче малко издиша, защото Славена към този момент от години не прави несполучливото предаване.

 

Други услужливо напомнят, че Бербатов беше изтъкнат любовник на манекенки и на носителки на короната на Мис България, тъй че отдават близостта на двамата точно на още веднъж припламнала негова ловна пристрастеност.

 

Според някои източници самият брачен партньор на миската подозирал рискова непосредственост сред жена си и футболния активист.

 

на ул. Оборище с офиса на ексзвездата на Ман Юнайтед. Бербатов и неговата компания прекарват времето си в квартала, изключително в множеството заведения в кулинарния хъб на най-скъпата столична улица, по чиито тротоари постоянно е забелязван да кара даже тротинетка. 

 

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР