Какво става в Беларус. Министерството на транспорта на Беларус съобщи,

...
Какво става в Беларус. Министерството на транспорта на Беларус съобщи,
Коментари Харесай

Едни бандити прикриват други бандити, по молба на трети бандити

Какво става в Беларус. Министерството на превоза на Беларус заяви, че информация за отклонението на самолета на Ryanair е получена по имейл от името на организацията Хамас. Ето текста на писмото: „ Ние, бойците на Хамас, настояваме Израел да приключи огъня в линията Газа. Искаме Европейският съюз да се откаже от поддръжката си за Израел в тази война. Известно е, че участниците в Икономическия конгрес в Делфи се прибират у дома с полет 4978. В този аероплан е сложена бомба. Ако не извършите нашите условия, бомбата ще експлодира над Вилнюс на 23 май ".

Именно това разрешава на терориста Лукашенко да остане към момента на власт. Най-умното нещо, което Западът може да направи в този момент, е да блокира Беларус по целия периметър. Отмяна на всички полети. Затваряне на границите. Предупредете посланиците си да изоставен Беларус. Прекратете всички връзки с държавното управление там. И никакви договаряния – нали с терористи не се договаря.

Всеки деспот, когато столът му стартира да се клати, усилва броя на чиновниците по сигурността. Тайните служби се тъпчат с нови и нови правилни фрагменти. Още! Още! Диктаторът счита, че по този начин ще си подсигурява безконечна власт. И тогава постоянно се случва едно и също. Неговите правилни хора ще обхванат страната от вътрешната страна. Те са раков израстък.

Позволете ми едно съпоставяне. Борисов изпълни на половина службите и Министерство на вътрешните работи със свои хора. Другата половина даде на Доган и Пеевски. Запълниха я. Идеята им беше да държат под надзор всички цивилен структури и недоволните от режима. Започнаха да притискат, да заплашват, да упрекват, арестуват и съдят. И какво? – съумяха ли да заровят недоволството в асфалта на нагърчените автомагистрали? Да го скрият под стиропора на санираните панелки? Верните им чиновници в службите и правилните им прокурори рапортуваха всякога, че са изпълнили задачата, само че къде е резултатът? Наистина ли имат вяра, че нещо са постигнали?

В момента се случва тъкмо противоположното. Службите се разпадат, тъй като са ръководени от несъответствуващи хора. Властта на Борисов, Доган и Пеевски се разпада, тъй като заложиха на репресиите, лъжата и корупцията. В Делиормана още веднъж има възродителен развой, само че с противоположен знак. Прокурорът-възродител Мръчков е награждаван и почитан от някакви кръгове. Турците биват манипулирани, че някой им мисли неприятното. Борисов и компания се хвалят, че разкрили проруска шпионска мрежа, а същинските продажници са саите те.

И тогава се случи същото, което се е случвало доста пъти в историята. Такъв беше казусът в Рим по времето на Нерон и Калигула. Такъв е казусът в Османската империя, Сталин, Дучета и Хитлер. Калинките в един миг изяждат октопода.

Властта си отгледа талибани в фамилията. Сега шайката ще бере отровните плодовете. И резултатът е натурален - деградация, разтърсвания и срив на страната.

Говорехме за Беларус, а все едно ставаше дума и за Българи. Едни бандити прикриват други бандити, по молба на трети бандити. Същият случай в наше село: един опъна коча и му изправи рогата…

Бойко, Лукашенко, Хамас, секрети служби – същинска каша. Терористи с власт тероризират личното си население и споделят, че го вършат за положително, само че знаем, че е поради други терористи. Истинска каша ви споделям.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР