Какво се случва с теб, четат ти се ребрата!“, Пак

...
Какво се случва с теб, четат ти се ребрата!“, Пак
Коментари Харесай

Мис България стряска с анорексично тяло! Четат й се ребрата

„ Какво се случва с теб, четат ти се ребрата! “, „ Пак си отслабнала доста “, „ Ще се счупиш, момиче “, гласят единствено част от мненията на почитатели под фотосите на Мис България 2020 Венцислава Тафкова.

Моделката мощно тормози почитателите си в мрежата с последните си фотоси. Тя в реалност е отслабнала доста и феновете й с право подозират, че може още веднъж да е залитнала към анорексията.

На една от последните си снимки миската театралничи с нищожен топ, който открива нежната й талия, а ребрата й безусловно прозират, написа Show.bg.

Припомняме, че Тафкова имаше съществено хранително разстройство, за което наскоро сама призна. „ Миналото лято прекосих през много тежък интервал в моя живот и компликациите се трансформираха в здравословен проблем. Бях свалила доста килограми. Не изглеждах добре и не се усещах добре “, откровена бе миската и посъветва девойките с поднормено тегло да не подценяват казуса и да си извърнат внимание.

По всичко проличава, че самата тя още веднъж е прекалила с диетите и в случай че продължи да отслабва, казусът ще се задълбочи.  

Вижте фотографията в галерията по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР