Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в

...
Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в
Коментари Харесай

Какво искат жените в леглото? Ето отговора

Какво желаят дамите в леглото, с цел да бъдат удовлетворени в дълготраен проект? Отговорът е елементарен – романтика, написа в. „ Daily Star “, базирайки се на резултатите от изследване, направено измежду 2000 британци.
След като предходно проучване откри, че над 80% от сътрудниците са удовлетворени от половия си живот през първите шест месеца от връзката, само че след този интервал 27% от дамите стартират да губят интерес, създателите на актуалното изследване са решили да ревизират какво желаят дамите, с цел да бъдат трайно щастливи в леглото.
Новото допитване е открило, че представителките на нежния пол държат по време на секс сътрудникът им да бъде сантиментален и да показва обвързаност – да ги гушка, да ги целува и да им нашепва нежни слова.
Проучването в реалност разкрива, че освен за дамите, само че и за мъжете сантименталното държание е по-стимулиращо за секса, в сравнение с порното, мръсните думички или положението на възбуденост. Резултатите от настрана предходно проучване демонстрират, че за дамите гушкането след сексуален акт е толкоз значимо, колкото и любовната игра преди него.
Причината е, че при сходна непосредственост се отделя хормонът на любовта окситоцин, който укрепва цялостното чувство за удовлетворение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР