Каква стана тя, вместо на сватба, утре отиваме на погребение.

...
Каква стана тя, вместо на сватба, утре отиваме на погребение.
Коментари Харесай

България В Сълзи. Георги Спасов Поръчваше Цветя За Сватбата Си, Сега Поръчват Венци За Погребението Му

" Каква стана тя, вместо на женитба, на следващия ден отиваме на заравяне. Георги беше душичка, доста положително момче. Господ прибира при себе си положителните ", жалят локалните. Двете сестри на жертвата мъчно понасят черната новина. Потънала в тъга и тъга е и девойката, която до през вчерашния ден е мечтала да се види като младоженка. Приятели на Георги, които сега живеят в чужбина, са поръчали венци за погребението, написа Блиц. То ще е през днешния ден, вторник, в 15 часа в гробищния парк на Дъбене. Очаква се да се стекат стотици, с цел да изпратят младия мъж в последния му път. Както Брадва.бг заяви, в неделя Георги се прибирал с пистовия си мотор " Хонда " от мотокрос в село Слатина. При ляв завой 79-годишен водач с лек автомобил " Рено " му лишава преимуществото и конфликтът е бил неизбежен.

Георги е карал мотора си с превишена скорост, проверяващи разкриха, че на мястото на случая не е имало никакъв спирачен път. При злополуката младият мъж умира на място, малко по-късно, евентуално от инфаркт, издъхва и брачната половинка на водача, на 82 години. Запознати описаха, че тя не е имала никакви външни пострадвания. При мощния конфликт каската на моториста се чупи и части от нея са открити в колата.

79-годишният лидер нощес беше задържан за 24 часа. В кръвта му не е имало алкохол. Днес той е бил освободен. Предстои да се изправи пред съда за причиняване на гибел по несъобразителност на две лица. Шофьорът и починалата му брачна половинка са професори от Българска академия на науките, пътували са от София, където живеят, за вилата си в карловското село Каравелово.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР