Каква ще е 2020-а за България в политически план, какви

...
Каква ще е 2020-а за България в политически план, какви
Коментари Харесай

Топ астроложката Алена попари БСП: Борисов е във възход, да не вярва на сълзи

Каква ще е 2020-а за България в политически проект, какви са провокациите пред държавното управление и пред Борисов? Какво е бъдещето на Българска социалистическа партия и ще резервира ли Корнелия Нинова поста си? Каква е персоналната година на президента Радев и ще извършва ли той ролята на обединител на нацията? Всички тези въпроси разяснява пред ПИК топ астроложката Алена.

– Алена, навлизаме в годината на Уран и Водолея, по какъв начин най-общо да определим 2020-а?

– Предстои ни нелека, само че извънредно плодородна година. Въпреки че е притежател на компликации, тествания, спорове, съсипия, разрешава да отхвърлим благодарение на рутината и насъбрания опит доста работа, която ни носи доходи и успокоение. Да реализираме нов строеж или надграждане на към този момент съществуващите постоянни постижения за нас, за България, за Европа и за планетата Земя. Всички ние, българите, сме част от тази общественост и всеки може да даде своя дребен, само че значим, даже и незабележим в общото цяло, принос за разцвет. Уран без нашата интервенция стартира да разрушава всичко излишно, с цел да разчисти място на новото, да отнеме ненадейно всичко това, което някой е решил да си присвои, да завладее единствено поради болните си, само че невъзможни упоритости света, а за какво не и Вселената. Разрухата ни носи осъзнаване, че алчността и обвързаността със остарялото блокира развиването на всеки човек. В същото време оказва помощ да стартира нов строеж, честен и веществен, който да води към върхове в идващите девет години, до идващото въздействие на Уран и цифрата на годината – 4.

Всичко ново през 2020-а по-лесно намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни хрумвания ще бъдат реализирани и вместо с отричане ще се възприемат като естествена част от живота. Бъдещето ще се трансформира в настояще.

– Как въздействието на Уран ще се отрази на политическия и публичния живот у нас?

– Неблагоприятно, в случай че бъде позволено. Трудностите във вътрешен и интернационален проект поради Уран през 2020 година са увеличени. Не е допустимо да бъде спряно опълчването на институциите правителство–президент, в противен случай, ще нарасне. Правителството е подвластно на сложна година за България, на сложна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми страсти за президента, който няма да се откаже да лее нездравословни слова, зареждащи го с сила, та да си гради изчезналото му самочувствие какъв брой е всесилен, интелигентен и велик… доколкото и той си го има вяра. Надявам се, че с разсъдъка си министър председателят няма да допусне опълчването да избухне в крайни проявления и неочакваности във щета на България, само че и в междуличностна война, в която народът ще е потиснат, а президентът няма да е печеливш.

Премиерът и министрите са длъжни да пазят до последния миг огромните планове в загадка, с цел да избегнат злонамерените удари поради родни предатели във всички равнища на йерархичната управническа стълбица и у нас и в чужбина, а годината на Уран разкрива предателите.

Промени в кабинета и да има, не биха могли да трансформират казаното от мен преди три години – че този кабинет на Борисов ще изкара своя цялостен мандат, тъй като това е потребното и градивно за България.

Въпреки това изненади няма да липсват най-вече поради новите политически обединения, чиято регистрация ще блесне през 2020 година Въпреки че Уран, планетата на разрухата на остарялото, само че и на ненужното, което пречи да градим новото и постоянното, бързо ще ги заличи даже и в случай че бъдат позволени за присъединяване на парламентарните избори през 2021 година И въпреки всичко претенденти за власт и плячкосване на страна постоянно ще има.

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще се наложи да надмогват съществени вътрешни рецесии и несъгласия в годината на Уран.

– България е в постоянен интервал макар недоволството и митингите на някои политически сили, които не съумяват да завоюват последователи и имат единствено 1% поддръжка от гласуващите на избори. Ще има ли успокоение държавното управление да работи до края на мандата си?

– Не, няма да има, до момента в който актуалното държавно управление не откри метод да спре парите от чуждоземни НПО-та и битуващи в прилежащи страни бегълци от закона, които служат само за платени митинги и за поддържане на непрекъснато напрежение, ненавист в обществото, непрекъснато облъчвано с подправени вести, само че некомпетентно да ги разграничава от същинските.

Не е допустимо държавното управление да има успокоение и да ръководи, до момента в който имаме президент рушител, който е казус в годините обратно – противопоставящ всеки на всеки, непрекъснато критикуващ държавното управление, само че без да схваща какво приказва, даже в последно време с настървение, лобиращ за партията, която го издигна, макар че – видите ли – бил самостоятелен. Или Румен Радев би трябвало да бъде отхвърлен от поста си, каквито астрологични аспекти съществуват, или е време да престане да приказва без мисъл и разсъдък, с цел да разрушава престижа на цялата страна. Надали!

– Персонално какво го чака премиера Борисов, на който никой не пести рецензии и нападки, а компликациите пред кабинета са ежедневие?

– Няма по какъв начин да напасна в сгода на някого астрологична съдба за предварителни избори. България е във напредък, обстоятелствата приказват за това, само че върша конкретизиране, че звездните аспекти, предполагащи или недопускащи предварителни избори, не зависят единствено от положителната или неприятна работа на държавното управление, което и да е то. Провокациите към премиера са ежедневие, само че той няма да се подведе от страстите си и да разреши страната да бъде ограбена по време на следващото служебно държавно управление. Нито ще си разреши да съобщи хората, дали своят вот първо за него и едвам на второ място за ГЕРБ. При възможни, само че неотредени ни предварителни избори ГЕРБ отново ще завоюва, а Бойко Борисов ще образува четвърто държавно управление, тъй като е необходим на България, чието бъдеще гради за смут на безродниците.

Личната година на Бойко Борисов до рождения му ден през 2020 година е изтъкана от трудности, които до този миг съумява да надмогва печелившо за страната.

Началото на 2020-а, макар компликациите до рождения му ден, ще бъде умерено и удовлетворяващо. Промените в ГЕРБ са наложителни и наложителни, с цел да бъдат отстранени членове на управителни позиции в партията, които гонят свои персонални цели и работят във щета на ГЕРБ, вярвайки, че няма по какъв начин да бъдат разкрити. Такива има освен в парламентарната група на партията, а и по места.

След рождения си ден през 2020-а Борисов навлиза в персонална година на световни позитивни промени, пътувания, които са причина за непоклатимост в страната поради подписаните договорености.

Съветите ми към него са да е краен и безапелационен, само че с уместно подбрани слова. Да не се поддава на общително и сервилно държание, което показват някои европейски водачи към него и България, да е внимателен и изчерпателен, с цел да избегне допустима външна интервенция в ръководството на страната. Да спре да има вяра на сълзи, изключително на женски. Да се научи да разграничава подлеците по душа, с цел да не се постанова да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

– В персонален проект по какъв начин ще се отрази Уран върху живота му?

– Личния му живот не е редно да разясня, тъй като той е зрял човек и самичък взема решения дали ще има партньорка до себе си или не. Задълженията му са толкоз доста, че по-скоро ще употребява времето до края на мандата си, с цел да реализира поставените цели, а за персоналния си живот има време да намерения. Нали се радва на внучета, това към този момент му е задоволително.

– Коалициите у нас по принцип се разпадат – ще продължат ли да поддържат обединени патриоти болшинството, та въпреки и без „ Атака ”, които бяха изгонени от тройката в дребната коалиция?

– Проблемът при „ Обединени патриоти “ е, че към този момент са непоправимо разединени, което не им дава положителни шансове за идващите избори. Валери Симеонов ще продължава да демонстрира припряност, импулсивно държание, подвластно по-често на безотговорно бликнала страст. И след рождения му ден през 2020 година, когато средата ще повлиява дейностите му, а тя, в случай че е нова, може да е нездравословна за него и за партията му и на парламентарните избори, наличието му в Народното събрание може да остане мираж за него. Красимир Каракачанов е в годината си на материална стабилизация и кармична отплата, която след рождения му ден ще е подвластна на страсти. Да си мери думите и дейностите, макар че всекидневно е обран в говоренето.

Волен Сидеров към този момент не е в Народното събрание, само че е в общинския съвет на София, където за жалост ще е очевидно опълчването му на всичко и всички и най-много на някогашните му съдружни сътрудници. Но в случай че още веднъж се опита да употребява „ златния си пръст “ и на този пост, наказването му ще е стремително. Съдбата не е склонна да му прости в бъдеще. Загадка остава за какво самичък си проигра положителните шансове.

Композитната карта на тримата, без значение че Сидеров е отвън групата, изисква да се смирят, да не си мерят мускулите като подрастващи момчета, да се подчинят на ориста си, която им е разрешила да са на заеманите от тях позиции. Да не основават излишно напрежение освен в България, а сред своите гласоподаватели, с цел да не бъдат изоставени от хората, на които разчитат. Силата им е в обединяването, тъй като разединението обрича най-малко две от обединенията на маргинално битие след парламентарните избори през 2021 година

– Българска социалистическа партия сякаш регистрира триумф след триумф, само че вътрешната съпротива в Столетницата не мисли по този начин и рецензиите са доста. Какво ще се случи с партията – ще резервира ли Нинова поста си, към който явно протягат ръка?

– През 2021 година са идващите парламентарни избори, а на изборите за европейски парламент и за локална власт Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия позволиха доста неточности освен в избора на претендентите им за депутати в Екологичен потенциал, а също и за кметове. Българска социалистическа партия, която схващам като Българска комунистическа партия, само че минала в конспиративност и кръстила се с партизанското име Българска социалистическа партия, по този начин и не разбра, че времето й е минало. Веднъж, тъй като в историята повтаряне няма. Втори път, тъй като й липсват водачи. Партията се е трансформирала в самозадоволяваща се чиновническа система, на която все се намират прочувствено свързани с предишното хора и модерни неинтелигентни същества да й обезпечат съществуването. Губят, само че съществуват, с цел да не престават да губят, само че с обезпечени заплати.

На 16 януари Корнелия Нинова навлиза в персонална година на нова среда, която ненадейно за нея и за всички нейни доближени в Българска социалистическа партия може да не е нейната нормална партийна среда, а да се окаже освен нежелана и от доближените си, само че и отвън политиката. Нейното отредено от ориста място е второто, не лидерското, с цел да не вреди на здравето си, развой – незабележим за близките, само че заложен от ориста.

– Президентът Румен Радев и тази година не изневери на себе си и като че ли не работеше за консенсус, а непрестанно намираше точки за борба с ръководещите и с Борисов. Това ще продължи ли и през 2020-а и има ли късмет обособените органи на властта да намерят и допирни точки?

– Аз съм краен българофил и в никакъв случай няма да изневеря на родината си, макар че съм пътувала доста по света и съм могла да се установя под дърво и камък, даже и преди 1989 година Нека бъде ясно, че в никакъв случай не бих застанала против България и не бих икономисала мнението си, даже и извънредно, за който и да било, който се пробва да злослови против България. Последната „ тирада “ на президента Радев по една от водещите медии за следващ път потвърди, че с изключение на да злослови против България, държавното управление и Борисов, да възвеличава Българска социалистическа партия, деяние, неприемливо за „ обединител на нацията “, той е почнал да омаловажава и българския народ. Не ни стигаше обидата, че родината ни била блато… Но толкоз му е потенциалът на този човек. Не запитвам по какъв начин се усещат тези гласоподаватели, които гласоподаваха за него, тъй като съм сигурна, че надалеч не всички са дали своят вот по съвест и с разсъдъка си, а тъй като са се продали или са дали своят вот поради сляпа страст. По-важното е по какъв начин се усещат хората, които обичат България и мечтаят за нейния разцвет, откакто непрекъснато са смазвани от „ великите прозрения “ на президента Радев. Явно той е единственият, който не вижда позитивното в развиването на страната и насажда умишлена ненавист у хората, като ги убеждава в противното. Ще припомня, че президентът Радев е преди всичко човешко създание със своите наслади и несгоди и не е биоробот, неподвластен на законите на кармата, която твори, а тя е единствено отрицателна. Затова на моменти се запитвам дали не е подлаган на специфична терапия, с цел да ненавижда и да насажда по този начин показно ненавист, в последно време заразна за доста наши сънародници, озлобени от персоналните си неволи, сътворени от тях самите.

Неговата персонална година до рождения му ден през 2020 година е наситена на страсти, които е задължен, само че не съумява да овладява. Именно те са повода да се усеща самонадеян и с фантазии за втори мандат, да счита, че е политик, какъвто не е, и е недостижим, без да си дава сметка, че е прекомерно уязвим и без да има нужното интелектуално равнище. Когато го осъзнае, може да се окаже изхвърлен от политиката и пропуснат от българския народ, само че историята ще го запомни с гафовете и омразата му към всички с изключение на към себе си.

Може би в действителност си има вяра, че ще има шанса да изкара и втори президентски мандат, само че с държанието си и непрекъснатите си голословни рецензии той настройва необратимо цялото общество. Липсват му заложени в неговата рождена звездна карта астрологични аспекти даряващи лидерски качества, заради което висшата управническа позиция, която заема, надвишава неведнъж опциите му. През 2022 година предстоят президентски избори, а от Румен Радев ориста изисква да обмисли добре бъдещето си, което поради персоналната му година на послушание не позволява триумф, в случай че се кандидатира още веднъж.

– В персонален проект президентската двойка обира по-скоро отрицание, в сравнение с противоположното. Ще успее ли Десислава Радева да откри салдото и мястото си в подтекста на позицията на брачна половинка си?

– Никога, даже да върви на курсове по държание, само че то и време не остана. След като за три години не съумя да се промени като държание и жестоко отношение, което не й се отдава да управлява и поради което съм сигурна, че двамата с Радев ги е привлякло един към различен, няма по какъв начин да се промени за идващите две години. Или носи аристократизма в себе си, без значение по какъв начин наподобява като физика, или не го носи. Той е присъщ, не се придобива, на каквото и образование за обноски да вървят двамата. Нека напомня непрекъснатото подражаване от страна Радева и опита да копира Мелания Тръмп, даже когато в президентството украсиха коледната елха. Няма по какъв начин да влезе в обувките на който и да било. Опитите са безсмислени, само че очевидно счита, че с това подражаване и с тоалетите, които облича, тъй като има кой да й покрива разноските, е равностойна на други първи дами, макар че тя няма този статус.

– Най-общо какво ги чака българите през 2020 година съгласно звездната карта?

– Очаква ни година на трудности, които са тестване, водещо ни към нови познания. Година на съсипия на непотребното, на строеж на новото и потребното, на обич и на ненавист, на непредвидени промени, учредени на рутината и насъбрания опит. Най-важното е, че годината на Уран ще премине под мотото „ Труд, пари, познания “. Работим, печелим добре, обогатяваме знанията си, а с новите печелим още по-добре и получаваме мечтаното възнаграждение. Това е задоволително, с цел да сме щастливи.

Като прибавим годината на Металния плъх, който също ни зарежда с работохолизъм, всичко си идва на мястото даже и при хората, които са живели девет години в безпорядък. В Годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при осъществяване на поставените задания. Плъхът умее да подарява обилно, само че единствено тези, които са го заслужили. В композиция с годината на Уран може да даде доста, само че и да отнеме доста съгласно заслугите на всеки един от нас. От нас зависи да живеем и работим по този начин, че Уран да ни подари богатства, а не да ни отнеме.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР