Както всяка уважаваща себе си известна дама, която вече не

...
Както всяка уважаваща себе си известна дама, която вече не
Коментари Харесай

Джулия Робърс за вечната красота и голите сцени в киното

Както всяка уважаваща себе си известна дама, която към този момент не е първа младост, и Джулия Робърс има своите дребни трикове, с които да противодейства на годините и да се запази оптимално млада. За тях 56-годишната актриса приказва в изявлението си за новия брой на английския Vogue.
 Джулия Робъртс призна за най-тежкия опиат, който е вземала, и за функциите в киното, които е отказвала
Джулия Робъртс призна за най-тежкия опиат, който е вземала, и за функциите в киното, които е отказвала

Откровенията на актрисата

Със своята необятна усмивка и неостаряващ жанр, звездата от " Хубава жена " нееднократно е доказвала, че не се взима доста насериозно. Затова и запитана каква е повода да наподобява толкоз млада и свежа на тази възраст, тя дава отговор, че всеки уикенд практикува " мариноване ".

" Слагам главата си в буркана всяка събота за 18 часа. Прави чудеса ", майтапи се тя и добавя, че миризмата е " ужасна ".
 Снимка 648955

А в случай че оставим шегата настрани, Робъртс счита, че огромно значение за това да наподобява повече от добре за възрастта си имат както нейните гени, по този начин и хората и прекарванията в в действителност пъстрия й живот.

Освен положително завещание от родителите си и пълностоен метод на живот, актрисата къде на смешка, къде не, има вяра, че любовта на мъжа също може да те накара да изглеждаш повече от добре.  " Вярвам, че брачният партньор ми ме обича и се грижи за мен по метод, който ме кара да се усещам доста, доста щастлива. И всякога, когато видите някой, който е благополучен, няма значение на какъв брой години е ", счита тя.

Робъртс е наясно и че има нещо в нея, което кара даже хората, които не я познават, да я усещат като доста близка до тях. И даже някой да я срещне в магазина и да й направи забележка за прическата, тя няма да се обиди, тъй като знае, че не желае да я засегне. Тя счита, че това се дължи и на обстоятелството, че в никакъв случай не играе и не се прави на някоя, която не е.
 Снимка 602251

Актрисата не крие и че доста ненавижда да влиза в облика на суперзвезда, по тази причина на аления килим, а от време на време даже и на снимачната площадка, избира да облича своите лични облекла, а не тоалети, които някой различен е избрал за нея. 
 Как биха изглеждали през днешния ден героините на Джулия Робъртс от
Как биха изглеждали през днешния ден героините на Джулия Робъртс от " Хубава жена " и " Нотинг Хил "

Ако филмите имаха своето продължение

В изявлението Джулия Робъртс визира и още една тематика, обвързвана с феминизма и актьорската специалност. Още при започване на кариерата си тя е взела решението да не снима голи подиуми, тъй като за нея да остане без облекла в някой филм значи да бъде " уязвима във физическо отношение ". Въпреки това тя не съди колежките си, които нямат проблем да го вършат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР