Благодарение на ролята си на принцеса Цирила във фентъзи сериала

...
Благодарение на ролята си на принцеса Цирила във фентъзи сериала
Коментари Харесай

Фрея Алън и секси тоалетът ѝ на премиерата на Кралството на планетата на маймуните

Благодарение на ролята си на принцеса Цирила във фентъзи сериала на Netflix - The Witcher, Фрея Алън доби международна известност.
 Трейлър на Kingdom of the Planet of the Apes с Фрея Алън
Маймуните се завръщат като преобладаващ тип

Трейлър на Kingdom of the Planet of the Apes

Щяхме да се изненадаме доста, в случай че това бе и последната роля в огромна продукция за английската актриса. И най-малко все още, несъмнено, че не е. Само след няколко седмици ще я гледаме в " Кралството на планетата на маймуните " (Kingdom of the Planet of the Apes).

Трейлърите на кино лентата все още държат, обхванати в огромна доза мистичност значимостта на ролята ѝ, само че тя несъмнено няма да е дребна. Още преди да сме видели кино лентата обаче Фрея Алън съумя да ни прикове вниманието.

22-годишната актриса мина по аления килим на международната премиера на  " Кралството на планетата на маймуните " в Лондон и накара всички да гледат към нея поради секси тоалета, с който бе облечена.

Фрея Алън е заложила на винтидж тоалет на Giorgio Armani, който в долната си част е формиран от необятен панталон, а в горната - изрязан секси потник с гол тил, който отключва въображението.

От Red Carpet Fashion Awards разбираме, че тоалетът е част от сбирка на Armani от 2001 година, като за задачите на премиерата Алън е премахнала презрамките на панталона, както е в оригинал. Е, със или без презрамки сигурно Фрея Алън съумя да ни накара да не отлепяме взор от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР