Кратка разходка по ларгото в първия ден на седмицата обаче

...
Кратка разходка по ларгото в първия ден на седмицата обаче
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 29 април

Кратка разходка по ларгото в първия ден на седмицата обаче по никакъв начин не основава чувство, че е кипяла някаква дейна активност в тази част на центъра и още повече да е била обвързвана с разчистване. Повечето от съдовете за боклуци са все по този начин неугледни, а плочките към тях с петна.

От постъпките на водачите постоянно се жалват мнозина пасажери, разяснява в отговор за повода за тази обстановка пред Moreto.net шефът на „ Градски превоз “ Николай Антонов.

По думите му управлението води непрекъсната битка с водачите, само че безуспешна все още, тъй като практиката предна врата да не се отваря продължава.

Институции са сезирани за активността на „ Историческия парк “ край Варна и притежателя на сдружението Ивелин Михайлов. Сигналите са подадени от журналиста на свободна процедура Симон Милков и екипа му. Това разгласи самият той на конференция пред варненския медии

Още тази седмица стартира поетапното разчистване на спирките на градския превоз във Варна, а след празниците доста от тях ще бъдат ремонтирани. Това заяви заместник-кметът Диан Иванов, в чийто сектор е общинската благосъстоятелност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР