Голямата любов на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в

...
Голямата любов на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в
Коментари Харесай

Жената, обичана от Камен Воденичаров, отдавна е парижанка

Голямата обич на Камен Воденичаров Елина Кешишева се завърна в София, с цел да приготви своя галерия и да види премиерата на мюзикъла „ Здравей, по какъв начин си, приятелю? ” по музика на Стефан Диомов в Музикалния спектакъл . Режисьор на постановката е Камен, който за първи път се захваща с тази виновна работа. Кешишева се появи и като посетител в „ 120 минути ”, само че не обели нито дума за него.
Ограничи се да си спомни по какъв начин като студентка по публицистика работела във вестник „ Ку-ку ” и призна пред Светльо Иванов, че образованието, въпреки и незавършено, й оказва помощ и в този момент. Красавицата, която бе сполучлива манекенка, напуща България още предишния век, откакто получава покана да снима в Париж. Преди това взе участие в студентските стачки и митинги, написа Минаха години.

Не желаех да отида. В същото време една жена - фешън сътрудник, беше посочила мои фотоси на организация и ме бяха харесали. Трябваше да ми изпратят билет, с цел да отпътува. И през днешния ден, на следващия ден да ми изпратят, няма и няма. Тогава Камен ми купи билета и сподели: тръгвай. Той освен алегорично, само че и на процедура ми промени пътя.  Нищо не е желал в подмяна. Този жест до ден-днешен високо оценявам “, връща се в спомените се Кешишева, която и до през днешния ден е една от най-близките хора на Камен Во.

Като модел се изявява единствено година и слиза от подиума, с цел да снима. Запалва се около някогашния си брачен партньор Давид Белмер, който е професионален фотограф. Днес двамата са разграничени, само че завинаги свързани от 21-годишната си щерка, а нашенката се утвърждава в специалността. Наследницата й не поема по нейните стъпки, а става музикантка и майка й е в очакване на първия й албум, фотографията, като множеството креативен неща, е отлично нещо. Имам гений, само че доста хора имат гений. След това има доста неща, които влизат в играта. И тези неща към този момент вземат решение дали ще сме положителни в това, което вършим, тъй като чистият гений е превъзходен за едно платно, от една огромна автомагистрала, по-късно би трябвало предпочитание, непримиримост и доста други неща. И доста, доста работа ”, изяснява Кешишева. И до ден сегашен конкуренцията не я интересува или тормози, а Париж се е трансформирал в неин дом.

Аз съм малко като кон с капаци, конкуренцията в никакъв случай не ме е интересувала. А и в никакъв случай не съм се чувствала като сама българка в Париж. Тук постоянно съм усещала, че съм на мястото си, че числя се и на града, и на средата. Много рядко съм срещала ксенофобия или неприятни реакции на хората към себе си. ”

Като млада обикаля три години из Азия, живее в Австралия, само че към този момент четвърт век населява френската столица. Иначе е родена в Бургас, а летата си прекарва в Черноморец. Заради Елина, която трябвало да стигне до Бургас, влюбеният Камен взема решение да тръгне на път през цяла България и в разгара на митингите против Жан Виденов двамата потеглят на 10 януари 1997 година и са спрени от стачкуващи, заградили изходите от София. По това време Воденичаров е един най-разпознаваемите шоумени и без проблеми минава, както и на останалите барикади - Пловдив, Петолъчката при Сливен, до момента в който стигне до родния на гаджето му Бургас. Ето какво си спомня за конфликта с известността той: „ Благодарение на „ Ку-ку ” усетих и разбрах какво е да си прочут. Докато бях прикрит зад куклата и водех гласа и главата й, всичко бе умерено. (Първоначално студентското предаване няма водещ, а пред камерата се появява единствено куклата, направена от сътрудника на Камен от ВИТИЗ Ангел Манов. Ангел раздвижва ръцете й, а Камен - главата и й дава гласа си.) До момента, в който започнахме да вършим шантавите „ Ку-Ку вести ”. Когато започнах да повеждам тази графа и да стоя на екрана с лицето си, след няколко седмици търкаляне на тази графа, при многомилионна публика, която имаше предаването, в един миг се разсъниха прочут . Усещането е умопомрачително. В началото ужасно доста радва, пъклен доста те възбужда, качва те на седмото небе, а по-късно сякаш краката ти са привързани към бетонни блокчета, които те дърпат и те теглят надолу. Това чувство за известност и популярност е незабравимо ”, изяснява артистът, който продължава да води предаване в малкия екран на Слави Трифонов.

За разлика от Елина той избира да живее в България. „ Благодарен съм на ориста и на сътрудниците си за това, че имам хубава работа и поради нея хората на всички места ни одобряват с обич и усмивки, за смелостта да се боря и да опитвам, за песните, филмите, театралните пиеси. Но около турнетата в Европа и Съединени американски щати виждам, че доста хора не са имали шанс като мен и тези, които се оправяме в България, макар компликациите. Защото не всички са имали опция да работят това, за което са учили с готовност “, споделя Воденичаров. Той не не помни времето на студентските митинги и е безапелационен, че от този момент до момента берем плодовете от активността на хитри, нечестни и алчни хора.

От турнетата видях по какъв начин българите там желаят някой да ги чуе. Искат да изразят обичта си към България, готовността си да оказват помощ . “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР