Както всички фенове на кулинарното шоу Хелс китчън вече знаят

...
Както всички фенове на кулинарното шоу Хелс китчън вече знаят
Коментари Харесай

Удар срещу Стоичков и Дара в „Кауфланд“. Народът си има нови ТВ любимци

Както всички почитатели на кулинарното шоу Хелс китчън към този момент знаят Симона напусна конкуренцията за огромната премия от 100 000 лева Тя се сбогува с началник Ангелов и обичания си Митко и затвори вратата след себе си, само че отвори друга нова. Симона се похвали в обществената мрежа за заформящ се нов план, който реализират дружно с Полина и Керан. Може би и Митко ще се включи след напускането си на Кухнята на Ада.
Между прочее двамата напълно не крият връзката и зародилата се предаването обич продължава и на открито. Все по-често се срещат фотоси на хора, които са ги срещнали инцидентно и са поискали да се снимат. Дори по- наблюдателните почитатели на предаването видяха годежен пръстен на ръката на Симона. Може би двамата са задълбочили връзката си и имат към този момент общи бъдещи проекти, написа vihrogon.
Снимка на двамата оповестена в мрежата развесели почитателите на шоуто. Служители на Кауфланд са забелязали пазарящата в магазина двойка и са увековечили срещата си с тях.

Разбира се не пропуснаха да се пошегуват с тях и със Стоичков.
Тези двамата да не изместят Стоичков от рекламите на Кауфланд?!?
Стоичков ще се сърди, че не е сред тях!
Браво и на двамата, страхотна двойка а Симончето е неповторима с нейните историики.
АКО всички младежи на годинките на Симона бяха толкоз безстрашни и амбициозни, щяхме да сме най мощната нация на света!
Тя е в пъти по смела от мен, и бих й свалила шапка за смелостта и борбеността! От тук- единствено нагоре!!!Еха нека ви видя ще се фотографирам със вас ще ви гушна и доста щастлива ще съм че съм ви видяла страхотни и най яката двойка неповторими
Ох доста са ми готини тези двамата, симпатична двойка, веселя се че се събраха-напълно един за друг
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР