ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство

...
ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство
Коментари Харесай

Желязков в Сандански: ГЕРБ има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия премиер Борисов

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов.
Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков.
Той благодари на всички, пристигнали на събитието в препълнената спортна зала в града, побрала над 1000 симпатизанти на партията.
„ Вашата здрава психика още веднъж ни събира в тази зала с едно по-осезаемо самочувствие за шестия избор през тези три години. Всичко сме претърпяли, споделили, анализирали. Както за ръководството, което сме имали до 2021 година, по този начин и за интервала, в който бяхме низвергнати, бих споделил незаслужено “, стартира Желязков.
„ Нито правоговорният, нито правописният речник ще стигнат да опишат това, което ПП-ДБ са споделили против ГЕРБ: „ Не словоблудствай! Защото всичко казано като негатив против ГЕРБ издава не тревога, а боязън. А страхът се изпитва тогава, когато човек има чувството, че губи нещо, с което се отъждествява или нещо, към което мощно е привързан, притеглен “, сподели още той.
Желязков напомни, че през вчерашния ден във Враца Борисов забрани на хората си да приказват против досегашните си сътрудници от ПП-ДБ. И ги прикани да приказват на симпатизантите си за това какво са създали за тях до момента и за програмата си.
Няма по какъв начин, когато техните съществени послания са основани на несправедливата ненавист към ГЕРБ. Не се багра да кажа това, тъй като във всяка тяхна неистина и операция през последните години прозираше това, тяхното предпочитание ГЕРБ просто да го няма, разяснява Желязков, представен от Епицентър.
ГЕРБ има подготвена предизборна стратегия още от преди началото на акцията, защото тя бе оповестена в деня на откриването й, което бе в Стара Загора. Тя към момента не е била показана публично, само че през днешния ден Желязков издаде, че в нея партията му планува през идващите години благосъстоянието на българина да доближи до 80% от това на европееца.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР