Инерцията и омразата, която са се насадили в последните години

...
Инерцията и омразата, която са се насадили в последните години
Коментари Харесай

Бойко Борисов с първи коментар за фаталното меле с Кирил Петков: Който не кара, той…

Инерцията и омразата, която са се насадили в последните години от вдигнатите юмруци, освен в България, към този момент има своите действителни измерения, тъй като омразата ескалира и това, което се случи с премиера Фицо, това което става в Европа е пъклен притеснително. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Сандански.
Припомняме, че преди минути кола на НСО, в която се е возил Кирил Петков, катастрофира тежко край Аксаково, а след удара към този момент има една жертва. На журналистически въпрос за мелето някогашният министър председател съобщи: „ Който не кара той не катастрофира, да ни пази Господ „.
„ Омразата на никому, на никоя нация не е донесла нещо позитивно. Разединението в българското общество към този момент взима застрашителни размери и колкото и да се подаваме на страсти и усеща, естественото е да се откри общ език освен в политическата класа, само че и сред институциите и хората “, добави той, представен от Блиц.
„ Е, няма нация, която стои на едно място три години и желае разцвет и туризъм. Кой си го аргументи това? Причиниха го българите с част от обслужващите медии. Томислав Дончев преди три години имаше 3-4% асимилиране на Еврофондовете, не че нямаше да прави акция, нямаше да го има в ГЕРБ. Сега с помощта на това, което гласувахте тия три години, имате 3% асимилиране по Противовъздушна отбрана, от милиардите, които чакахме в Брюксел.
„ Викам ли? Извинявам се, ще понижа. Какво ви трансформираха три години? Боклукчарника в края на „ Струма “, там и парите ги няма. Как сме вдигнали парите на пенсионерите? Да не сме ги произвели? Взели сме заеми, задължили сме децата и внуците. Каквото си направи един народ самичък, различен не може да му го направи “, отсече Борисов.
Той изброи и част от плановете, които са щели да бъдат подготвени, в случай че ГЕРБ е бил на власт през последните три години.
„ ГЕРБ били отговорни за регулаторите? Защо Петков с болшинството си не смени регулаторите? Защото нямаме толкоз партийци за постове. Свършиха им партийците, другите отидоха министри и единствено аз и Киро им останахме в Народното събрание. Всичко друго отпътува, нямаха хора.
Викаха ми: „ Ние сме превъзходната седморка “.
Питам ги: „ Що сте единствено двама? “.
„ Ми няма хора “, пошегува се водачът на ГЕРБ.
„ Правихме мостове и тунели, караш 10 мин и отново влизаш в задръстването. Нямаше смисъл. Границата – нещо което обещаваме и ще създадем. България имаше нулева миграция, беше за образец. Идваха, с цел да я видят и да кажат: „ Браво “. А „ отлично “ на благоевградски език значи да ти дадат пари, даваха 150 милиона евро “, изясни Борисов и посочи, че България е получила най-вече пари.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР