Както подготвихте законопроекта за промените в Изборния кодекс, така можете

...
Както подготвихте законопроекта за промените в Изборния кодекс, така можете
Коментари Харесай

Тошко Йорданов цитира Биволъ и обвини депутатка от ГЕРБ, че е съдружник с наркобос, тя заплаши със съд

" Както подготвихте законопроекта за измененията в Изборния кодекс, по този начин можете да извършите и за мажоритарния избор. Това сподели някогашният кадър на " ИТН " Росица Кирова, която сега е в ГЕРБ-СДС от парламентарната естрада.
Припомняме, чеот Изпълнителният съвет и Националният съвет на " ИТН " като регионален координатор за област Видин и даже като член на партията.
Причината беше, по време на инспекцията му в крайдунавския град.
 Слави уволни от партията си Росица Кирова, снимана с премиера Борисов Слави " уволни " от партията си Росица Кирова, снимана с премиера Борисов
Изпълнителният съвет и Националният съвет на " ИТН " преди малко се събраха и единомислещо взеха решение, че Росица Кирова към този момент не е нито...

Освен това, тя правеше компания на сегашния министър председател в оставка и за следобедното му кафе, както стана ясно от негова обява в Инстаграм.

" Не разбирам за какво би трябвало да се води спор, дали би трябвало да го има или ", сподели Кирова.
Тошко Йорданов излезе и отговори, че се радва, че Кирова е в ГЕРБ-СДС, а не при тях, като тя е съучастник на косовски наркобос.
 Скандал сред ИТН и ГЕРБ в Народното събрание: За мажоритарната система и патериците Скандал сред " ИТН " и ГЕРБ в Народното събрание: За мажоритарната система и патериците
Дебатите за промени в Изборния кодекс нажежиха до краен лимит пристрастеностите в Народното събрание по оста ГЕРБ-Има подобен народ. " Ние внесохме мажо...
Кирова излезе още веднъж и разяснява, че няма какво да отговори на човек, който " през живота си не е засадил едно дърво ". ", добави тя и се подигра на растежа на Йорданов и го заплаши със съд.
На това изявление депутатите от ГЕРБ станаха и започнаха да ръкопляскат на Кирова.

Росица Кирова, която се закле като народен представител от ГЕРБ, е съучастник на фамозния косовски наркобос Исмет Османи – “Цури ”, задържан през 2019 година в Прищина. Дамата от Видин стана известна откакто някогашния към този момент министър председател Бойко Борисов я повози в джипката си и я назначи за лидер на листата на ГЕРБ. Преди да се обявява обществено с Борисов, Кирова беше координатор на “Има подобен народ ” за Видин, само че след фрагментите от джипката тя беше изключена от партията.
Кирова и Османи дружно с още две лица са основали акционерното сдружение “Цитадела БГ ” АД през ноември 2004 година В него Османи взе участие с 20% от акциите. Предметът на активност е произвеждане на строителни материали, лепила и сухи смеси, както и строителство.
 Бойко Борисов прави уволнена от партията на Слави Трифонов лидер на листа в ГЕРБ (ВИДЕО и СНИМКИ) Бойко Борисов прави уволнена от партията на Слави Трифонов лидер на листа в ГЕРБ (ВИДЕО и СНИМКИ)
Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е министърът на районното развиване и благоустройството Петя Ав...
С помощ от сътрудниците от портала KRIK.rs, които имат достъп до правосъдните документи и регистрите на популацията в Сърбия потвърдиме по безспорен метод, че съдружникът на депутата от ГЕРБ Росица Кирова, лицето разказано в отчетите на немските и сръбските служби и задържаният в Косово Исмет Османи са едно и също лице, родено на 04.09.1962 година в Югославия.
БРРД опита да се свърже за коментар с юриста на Исмет Османи – Албан Арифи, само че той не отговори на изпратените запитвания за коментар.
Народният представител Кирова: Не познавам подобен човек
В първия работен ден на 45-то национално заседание нашият кореспондент беседва с Росица Кирова, която отхвърли да познава Исмет Османи.
– Нямам въобще представам, за пръв път слушам от Вас. Не го познавам този човек.
 Коя е дамата в джипа на Борисов - някогашен общински консултант на Национална движение „Симеон Втори Коя е дамата в джипа на Борисов - някогашен общински консултант на Национална движение „Симеон Втори" и координатор на партията на Слави (СНИМКИ)
Премиерът Бойко Борисов и през днешния ден подкара прословутия джип, само че в него имаше забавен посетител - видинчанката Росица Кирова. Тя е някогашен общинс...
– Но Вие сте съдружници, излизате в Търговския указател.
– Аз имам доста компании и съдружния. Възможно е, ще ревизира, единствено да ми кажете коя беше компанията. Знам коя е Цитадела, имало е съучастник от чужбина.
Росица Кирова даде обещание да изследва случая и да го обясни на следваща среща с нашия кореспондент.
Документите от Търговския указател обаче са безапелационни. Фирмата “Цитадела БГ ” сега е в разпродажба, като Кирова е пълномощник. Тя е направила няколко опита да закрие компанията, само че официално това не се е случило, като съдиите по вписванията постановяват отводи заради изчезнали документи или такива с изминал период. Последното регистриране в Търговския указател е от 2015 година и от него се схваща, че Росица Кирова е връчила на съдружниците, в това число и на Исмет Османи, покана за общо заседание, на което да бъде взето решение да се закрие компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР