Както навярно сте забелязали, десетилетия след жестокото противодействие на протестите

...
Както навярно сте забелязали, десетилетия след жестокото противодействие на протестите
Коментари Харесай

Microsoft: Изчезването на снимките от клането на площад Тянанмън е човешка грешка

Както вероятно сте забелязали, десетилетия след жестокото противопоставяне на митингите на пекинския площад „ Тянанмън “, тази година, към годишнината от събитията от 1989 година, духовете към тематиката още веднъж бяха разбунени, а този път в конфликтите сред публичното мнение и обвиняванията в тирания и операции към Китайската комунистическа партия, бяха намесени и софтуерните компании.

От Microsoft оповестиха, че се извиняват за изгубването на резултати в търсенето на изображения в Bing, на фрагменти от събитията на „ Тянанмън “, като обясниха, че това се дължи на човешка неточност. В Гугъл Търсене изображения от черните събития към момента са налични.

Неотдавна беше видяно от интернет консуматори, че Bing не демонстрира изображения на събитията на „ Тянанмън “ при търсене, като разгласи, че интензивно работи по разрешаването на този проблем, описвайки, че той се дължи не на цензура от страна на държавното управление на Китай, нито на предприемане на нова политика за изтриване на наличието от резултатите в търсачката, а на човешка техническа неточност, без да дава повече детайлности защо става дума. Към момента Bing към момента не демонстрира никакви резултати от търсенето на изображения, свързани с площад Тянанмън. За съпоставяне, Гугъл върна резултатите с изображенията, откакто консуматори видяха по-рано през предходната седмица, че фотоси липсват и резултати от търсенето там.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР