Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да

...
Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да
Коментари Харесай

Бременна ли е отново Джорджина Родригес

Както добре е известно на всички, Джорджина Родригес обича да държи почитателите си в течение на това по какъв начин се развива животът ѝ с Кристиано Роналдо. Затова и постоянно разгласява фотоси по какъв начин се забавляват със фамилията, по какъв начин прекарват рождените дни и къде почиват. 
 Джорджина Родригес във Венеция - половинката на Кристиано Роналдо знае по какъв начин да притегля вниманието
Защо всички приказват за Джорджина Родригес

Стилна и секси, както постоянно

Наскоро Родригес се похвали с няколко фрагмента от последната им фамилна отмора в Дубай и по всичко проличава, че тя, Роналдо и децата им откровено се любуват на споделеното време дружно. 

Една от фотосите на Джорджина обаче озадачи почитателите ѝ, които започнаха да се чудят и питат дали аржентинката не е бременна още веднъж.

В последния си пост в Instagram, който пристигна малко след коледните празници, тя разгласява фотография на пътуването си с частен аероплан, съпроводена от надпис: " Моето семейство, моят живот ", до няколко кадри с децата и други другари на фамилията.

На един от фрагментите обаче Джорджина е направила забавна параленост. Разделила го е на две, като в едната половина са тя и децата ѝ в басейн, които целуват бременното ѝ коремче през 2022 година, до момента в който беше в очакване на близнаците си. В другата половина фотографията явно е нова, само че на нея децата още веднъж целуват коремчето ѝ, до момента в който тя държи на ръце малката Бела Есмералда, която се роди на 18 април 2022 г. За страдание тогава тя и Роналдо загубиха близнака на Бела - Анхел.
 Джорджина Родригес и секси тоалета на мача на Кристиано Роналдо с Ал Насър
Прекали ли този път Джорджина Родригес

Как се облече моделът на мач в Саудитска Арабия

Въпреки че самият надпис не издава доста, някои от почитателите се почувстваха насърчени да я попитат непосредствено дали е бременна, но съвсем очаквано Родригес не отговори на нито един от тях.

Макар въпросът за бременността да остава неуточнен, ясно е, че снимките слагат край на изказванията, които се появиха преди месеци за хипотетична разлъка сред нея и Роналдо. Те са в резултат от зачестили разногласия сред двойката в допълнение към явно напрегнатите връзки на Джорджина със фамилията на Роналдо и умората на футболиста заради луксозния й метод на живот.

Изглежда че всичко е повече от добре сред двамата, изключително в случай че се съди по мненията на сестрата на Кристиано към фотосите на, от които излиза наяве, че двамата се обожават.

Ако Джорджина Родригес в действителност е бременна, това ще е шестото дете за двойката и третото, което ще има от Роналдо. През юни 2017 година, седем години след раждането на първия му наследник, Кристиано младши, от сурогатна майка, близнаците на Роналдо, Матео и Ева, се родиха в Сан Диего, Калифорния благодарение на сурогатна майка.

Както при първородния си наследник, Роналдо на драго сърце демонстрира своите близнаци. Те постоянно се появяват както в неговия Instagram, по този начин и в социалните мрежи на приятелката му Джорджина. 
 Коледата на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес и за какво всички им се подиграват
Защо всички се подиграват на Кристиано Роналдо

Елхи и дарове

Тя роди първото си дете от Роналдо, момиче на име Алана Мартина, през юли 2017 година, а през април 2022 година на бял свят се появи и Бела Есмералда - по същото време, когато оповестиха трагичната гибел на мъртвороденото им момче.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР