Как се обича жена, която е преминала през много трудности?

...
Как се обича жена, която е преминала през много трудности?
Коментари Харесай

Как се обича жена, която е преминала през ада?

Как се обича жена, която е минала през доста компликации?

Не е елементарно да се обича жена, която е “била в пъкъла ” и се е върнала оттова. Мнозина са се опитвали да създадат това, само че множеството са се провалили.

Слабите мъже не би трябвало да се пробват да завоюват сърцето й, тъй като са нужни повече мощ, самообладание, неизменност, увереност и обич, в сравнение с можете да си визиите.

Защото жена, минала през ужасни тествания, ще ви отблъсне. Тя ще ви изпита и ще желае да разбере дали сте подготвени да устоите на бурята.

Тя е непредсказуема като времето и може да се трансформира в вихър, който ще опустоши всичко по пътя си, или наподобява като блестящо слънце, галещо и стоплящо всичко с лъчите си.

Когато пролива “безмълвен дъжд ” – обичайте я.

Когато избухне от “гръмотевици и мълнии ”, обичайте я повече.

Тя е цялостна с несъгласия и е като махало, което вечно ще се опасява от болката от раздялата. Но както и да се усеща през днешния ден, тя желае да сте там, да я погалите по косата и да я целунете по челото. Въпреки че на следващия ден тя ще се стреми към своята самостоятелност, пространство и самотност.

Когато се обърне към вас, обичайте я. Когато тя ви отблъсне, обичайте я още повече.

Новите обстановки, места, хора и прекарвания я карат да се тревожи. Тя ще бъде обезверено самостоятелна и ще преодолее страха си, макар че през цялото това време ще се опасява, като малко дете, изгубено в огромния свят. Понякога тя би трябвало да бъде смела, с цел да потвърди, че има всичко, от което се нуждае. В противоположен случай тя има потребност да я хванете за ръка. Понякога тя може да не знае от какво се нуждае и вие ще би трябвало да я четете като книга с изтъркана корица и да бъдете този, от който се нуждае, когато тя самата не е сигурна в това.

Когато е смела и се бори със света, обичайте я.

Когато се опасява, само че отхвърля да ви хване за ръка, обичайте я още повече.

Тя живее в боязън, че това не е задоволително или прекалено много. Тя се срами да бъде себе си, тъй като никой в никакъв случай не я е обичал без маска.

Понякога тя ще бъде щастлива, с искрящи очи и смях. Но от време на време, когато си спомня остарели пострадвания, тя ще става мрачна. Светлината ще потъмнее и мелодичният смях ще утихне.

Когато засияе от благополучие, обичайте я. Когато бъде хвърлена в мрачевина, обичайте я още повече.

Тя постоянно ще те обича с внимание, тъй като не има вяра в безусловната обич. Тя не може да си разреши да се довери изцяло на любовта и ще държи част от сърцето си затворена. Частта, която не може да рискува още веднъж, която лепеше парче по парче, когато беше разрушена.

Тя постоянно ще чака да си тръгнете първи. Тя счита, че е въпрос на време, тъй като всички, които са я обичали в предишното, са я напуснали. Затова тя ще се опита да подкопае връзката, ще се стреми да я унищожи, ще желае да си тръгне първа, ще се опита да ви нарани, преди да го извършите вие.

Когато ви обича, обичайте я и вие. Когато тя желае да ви нарани, обичайте я повече. Липсата на надзор я плаши. Никога не я карайте да се усеща безсилна, в капан или затвор. Тя обича да танцува боса под голямото синьо небе, да усеща пясъка с пръсти, да тича с вълците, по този начин може да се излекува. Никога не подрязвайте крилата й, тъй като в случай че й дадете свободата да лети, тя постоянно ще се връща при вас.

Обичайте я, когато е елементарно и я обичайте повече, когато не е по този начин.

Влюбете се в нея, тъй че тя да изхвърли всичко, което в миналото е знаела или претърпяла.

Обичайте я, тъй като разбирате какво й е коствало да преоткрие страдащото си сърце.

Тя няма потребност от вас. Тя избра вас. Защото имате всичко належащо, с цел да оцелеете в бурята.

Вижте още: Правете си инхалация при респираторни болести със сода

Защото даже когато тя не знае по какъв начин да обича, вие й го показвате.

Вече знаете по какъв начин се обича жена, която е претърпяла огромни компликации.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР