Как либералната демокрация достигна своята повратна точка. Как предприемачеството може

...
Как либералната демокрация достигна своята повратна точка. Как предприемачеството може
Коментари Харесай

Подкаст: Най-доброто от Коледния брой

Как демократичната народна власт доближи своята повратна точка. Как предприемачеството може да бори екологични проблеми. И по какъв начин трима български учени със забележителни открития зад граница виждат науката като дейно средство против дезинформацията.

В последния за годината епизод на подкаста " Гласът на Капитал " беседваме за най-интересните тематики, които ще намерите в коледния брой на " Капитал ". Тази година той е по-специален, тъй като съчетава наличие от екипа на медиата и от World Review на The New York Times. Ще чуете още за какво създателят на един от най-завладяващите подкасти за годината The Missing Cryptoqueen Джейми Бартлет е песимистичен, че съществуващите политика и правила могат да ръководят напредъка на технологиите.
АУДИО Гласът на Капитал: Най-доброто от Коледния брой Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор. Следващият епизод на подкаста ще излезе на 10 януари.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Подкаст: Новaта ЕКО-номика на Европа
Аудиокоментар на Алексей Лазаров какво значи за България амбициозната цел на Европейска комисия за реализиране на нулеви излъчвания до 2050 година
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР