Как "Леденият човек" - холандският екстремен спортист Вим Хоф, използва

...
Как "Леденият човек" - холандският екстремен спортист Вим Хоф, използва
Коментари Харесай

Представят в България метода на Ледения човек

Как "Леденият човек " - холандският рисков състезател Вим Хоф, употребява мозъка и дишането си, с цел да управлява тялото си. Това ще имат късмет да схванат българите на специфичен семинар при започване на август.

Вим Хоф държи 26 международни върха на Гинес. През 2007 година доближава до 7200 м. надморска височина на връх Еверест, носейки единствено къси панталони и обувки. През 2009 година изкачва връх Килиманджаро в границите на два дни - още веднъж по къси панталони. Завършва цялостния маратон в пустинята Намиб - без да употребява и капка вода. Вим Хоф е роден на 20 април 1959 година в Ситард.

Губи брачната половинка си, страдаща от меланхолия, което го води малко по малко до откриването на метода, прочут по целия свят като метода "Вим Хоф " или "Метода на Ледения човек " - потребен за физическото, ментално и прочувствено здрав, който се отразява извънредно удобно при тежки физически натоварвания и при спортисти.

В България идва дясната ръка на Вим Хоф, сертифицирам Вим Хоф инструктор 3-то равнище. Той ще бъде водещ на семинара, който ще се организира на 3 и 4 август на къмпинг Гора до Градина край Созопол.

Редица световноизвестни персони практикуват метода на "Ледения човек ", а при започване на август и в България искащите ще имат шанса да се срещнат с трите съществени стълба на метода на Вим Хоф - техника на дишане, излагане на мраз и ангажираност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР