Как да се справим с появата на любовници при мъжете

...
Как да се справим с появата на любовници при мъжете
Коментари Харесай

Защо мъжете имат любовници? Ето отговора

Как да се оправим с появяването на любовници при мъжете е въпрос, който тревожи доста съпруги.

Известен психолог изрази своята позиция по тази тематика. Според специалиста най-често повода за появяването на любовници при мъжете е търсенето на нови полови чувства и желанието за многообразие в половия живот. 

В актуалния свят малко хора съумяват да поддържат интимните връзки в брака на същото равнище, както при започване на връзката, изключително след появяването на деца, сподели специалистът. В същото време половите чувства би трябвало непрекъснато да се разнообразяват, само че това не постоянно е допустимо в границите на фамилния живот.

Ето за какво мъжете стартират да търсят нови чувства измежду непознати дами, акцентира лекарят. Освен това доста мъже не считат измените си за срамни, а по-скоро считат, че такава им е природата, тъй като по природа са полигамни, посочи психологът.

Непознатите дами притеглят мъжете със своята загадъчност и неизследваност. Експертът акцентира, че когато мъжът и дамата занапред стартират да се срещат, те не виждат дефекти един в различен. Съвместният живот обаче разкрива отрицателни аспекти, стартират проблеми, пораждат взаимни искания и негодувания, а по-късно любовта стартира да напуща и желанието за другарство е покрай нула.

Според психолога мъжете може да нямат внимание, схващане и диалози с половинката си и в този миг те стартират да търсят връзка отвън дома. Те търсят жена, която да се интересува от него, да схваща, да се възхищава и да цени заслугите му. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР