Как да разгадаем един мъж дори преди още да е

...
Как да разгадаем един мъж дори преди още да е
Коментари Харесай

Какво издава външността на мъжа: Как да познаем кой стои срещу нас, дори още преди да е проговорил

Как да разбираем един мъж даже преди още да е проговорил? Оказва се, това е изцяло допустимо. Многобройни изследвания са открили, че някои личностни характерности на хората могат да бъдат разкрити въз основа на техния външен тип. Ето някои признаци, по които можете до известна степен да разберете кой стои отсреща, тъй че да прецените в точния момент дали изобщо има смисъл да го заговаряте:

Разликата сред показалеца и безименния пръст издава дължината на „ мъжкото му достолепие “

Ако за вас размерът е от голяма важност, това несъмнено е една доста потребна информация. Огледайте добре ръцете му и при положение, че разликата сред тези два пръста е огромна, то тогава евентуално бихте могли да разчитате на някой и различен сантиметър повече.

Мъжете със светли очи са по-склонни към пиене

Мъжете със светли очи по-често се пристрастяват към алкохола, в сравнение с тъмнооките, това са открили изследвания, извършени от Университета Джорджия. Според експертите, едно от вероятните пояснения за това събитие е обвързвано с равнището на меланин в очите им.

Мъжете с необятни лица са по-склонни към невярност

Според изследване на учените, мъжете с необятни лица се възприемат като по-малко надеждни, в сравнение с останалите. Твърди се, че вероятността да бъдете излъгани от подобен човек е три пъти по-голяма. Каква е повода ли? Просто мъжете необятни лица имат повече тестостерон.

Успешният в живота мъж е безпрепятствено избръснатият

Ето един любопитен факт. Само незадълбочен взор към листата с най-богати хора в света демонстрира, че доста дребен % от тях имат окосмяване по лицето. Защо ли? Може би, просто тъй като ние сме склонни да имаме вяра повече на тези, които са преди малко избръснати, изясняват специалисти, изследващи езика на тялото.

Мъжете с деликатни линии на лицето са по-добри татковци

Ако мъжът е със мощно развита челюст и има гъсти вежди, това приказва за съществуването на доста тестостерон. Такива мъже постоянно са  склонни да бъдат прочувствено безразлични. А както сами се досещате, това не са доста положителни характерности за един татко. От друга страна, по-меките черти в лицата на мъжете приказват, че техните притежатели са с добре развити обществени умения и надлежно могат да бъдат прелестни татковци.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР