Как да отслабнете здравословно? Когато отслабнете бързо, килограмите се връщат

...
Как да отслабнете здравословно? Когато отслабнете бързо, килограмите се връщат
Коментари Харесай

Как да отслабнете здравословно?

Как да отслабнете здравословно?

Когато отслабнете бързо, килограмите се връщат също толкоз бързо, колкото тялото ви се бори да се възвърне от напрежението. Това момиче реши да тръгне по различен път.

Тя искаше освен да отслабне, само че и да го направи рационално и да не навреди на тялото си. Мотивацията й била подбудена от поканата на брат й да стане шаферка на сватбата му. По това време 23-годишната Клои Лонгстаф тежи към 104 кг. Тя консумирала най-малко три огромни пици на седмица.

Сравнявайки се с другите шаферки, Клои осъзнала, че ще наподобява просто извънредно до тях. Тя, обаче, решила да не подхваща бързи, „ чудотворни “ способи за намаляване, а да промени метода си на живот.

Момичето минало от бързо хранене към високо протеинова диета, почнала да върви повече и се записала на фитнес. За три години Клои съумяла да отслабне с 45 кг.

В своя блог момичето изяснява за какво не обича да отслабва, като съблюдава диети.

„ Диетата ми основава усещане за краткосрочно решение – за празник или различен мотив, когато хората желаят да наподобяват добре и по-късно да се върнат към предходната си форма.

Ефективната диета, в действителност, може да ви помогне да се отървете от наднорменото тегло за малко време. Ограничаването или възбраната на обичаните ви храни може да докара до разнообразни нарушавания по-късно. ”

Клои поучава всеки, който желае да се отърве от непотребните килограми, да пие доста вода и единствено да понижи порциите от обичаните си, само че нездравословни храни. Нека съотношението на здравословна към нездравословна храна е 80:20 – това ще улесни възобновяване на тялото.

Избраният от Клои способ – да отслабва постепенно, само че рационално – се изплаща на 100 %. Не единствено външният й тип се е трансформирал, само че и мисленето.

„ Когато се чувствате уверени, ще се придържате към проекта доста по-упорито и ще постигнете задачата си. Също по този начин, е значимо да се контролирате в неприятни дни, когато желаете да се приберете у дома и да си почивате, вместо да спортувате “, споделя тя.

Вижте още: Размножаване на каланхое, теменужка и бегония

Но най-важният урок, който момичето научило от своя опит, бил какъв брой е значимо да обичаш, да цениш себе си и да вярваш в себе си.

 Как да отслабнете здравословно и килограмите да не се върнат?

„ Кажете си, че можете да го преодолеете, тъй като сте мощна “, поучава Клои.

Вече знаете по какъв начин да отслабнете здравословно и да не навредите на тялото си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР