Кадровите проблеми пред ЦСКА продължават. В момента треньорът Александър Попов

...
Кадровите проблеми пред ЦСКА продължават. В момента треньорът Александър Попов
Коментари Харесай

ЦСКА с нови кадрови проблеми

Кадровите проблеми пред ЦСКА не престават. В момента треньорът Александър Попов не може да разчита по разнообразни аргументи на трима от посрещачите на отбора – Ивайло Стефанов, Станислав Петков и Пламен Шекерджиев. В последния мач на " алените " против Арда отвън групата бе и Тодор Костов.
" Негативната серия при нас продължава. Тодор Костов е с тежък грип с температура. Дали ще се оправи за четвъртък? Божа работа ", разяснява Попов пред BGvolleyball.com.
 ЦСКА-Левски @@@

В отсъствието на Костов на полето против Арда игра Андрей Николов. " Армейците " записаха чиста победа с 3:0.

" Арда има проблеми през този полусезон, само че считам, че през втория ще се стабилизира. Този тим има обичаи в шампионата, тъй че ще откри сили да сe отърси от отрицателните резултати. Наистина през днешния ден бяха пристигнали малко като обречени. От наша страна беше хубаво, тъй като нашите момчета не се отпуснаха ", сподели Попов.
На 7 декември ЦСКА приема съветския Белогорие (Белгород) в среща от 1/16-финалите в шампионата за Купата на CEV.
" Ивайло Стефанов ще бъде в групата за мача с Белогорие, само че не знам какъв брой е оправдано да играе, тъй като за нас сезонът следва. Но допускам, че всеки играч на ЦСКА ще желае да играе в четвъртък и да се изправи против тим като Белгород. Вероятно ще не помни болки, моментна форма. Но пък по тази причина съм аз да контролирам нещата. Ще преценим в какво положение са всички. Има 5 дни. Пламен Шекерджиев бе в групата за мача с Арда, само че към момента не скача. Минаха 10 дни от интервенцията му на апендицит. Той има предпочитание да играе, само че въпреки всичко здравето е на първо място ", приключи Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР