Кадрите са направени в обединено детско заведение "Брезичка" в бургаския

...
Кадрите са направени в обединено детско заведение "Брезичка" в бургаския
Коментари Харесай

Скрита камера показа тормоз на деца в градина

Кадрите са направени в обединено детско заведение "Брезичка " в бургаския комплекс "Славейков " и публикувани тази нощ.

Във видеото, снимано със скрита камера, се вижда по какъв начин на децата са им удряни плесници, дърпани са за косите и са обиждани.

Заснетите възпитателки са Светла Петрова и Милена Иванова.

"Пълна покруса си. Тъпунгер. Малоумен. Лигльовци " - това са единствено част от епитетите, с които Иванова се обръща към децата, които не слушат или не извършват поставените им задания. Всичко това е съпроводено от викове, плесници и дърпане за косите.



По думите на родители децата им са били подложени на непрекъснат тормоз и казусът не е случаен. Те постоянно се прибирали у дома със синини и се страхували да се върнат в детската градина на идващия ден. Вероятно заради тази причина в стаята е сложена скритата камера, която е уловила закононарушението.

Родителите упорстват възпитателките да бъдат неотложно уволнени.

От сутринта пред детската градина има скупчване на родители и представители на община Бургас, съобщи БНР.

И двете възпитателки са награждавани от кмета Димитър Николов за техния професионализъм. Една от възпитателките сутринта е подала молбата си за овакантяване , само че не персонално. Молбата е била донесена от майка ѝ. Другата сега е в детската градина. Родителите упорстват и тя да бъде уволнена.

Директорът на детска градина „ Брезичка “ Събка Недева научила за издевателствата от видеото, откакто се завърнала от тридневен отпуск.

"Ще имаме педагогичен съвет да обсъдим това неприемливо държание. Довечера ще имаме родителска среща с цел да успокоя родителите и да освободя и другата учителка ", изясни тя.

И добави че е шокирана и потресена от случилото се.

"Много съм сюрпризирана от случая и ще взема фрапантни ограничения ", сподели още Недева.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР