Кадри ютуб, подкаст Миглена АнгеловаСашо Кадиев разголва душата си пред

...
Кадри ютуб, подкаст Миглена АнгеловаСашо Кадиев разголва душата си пред
Коментари Харесай

Сашо Кадиев: Пия гинко билоба за паметта

Кадри ютуб, подкаст Миглена Ангелова

Сашо Кадиев разголва душата си пред Миглена Ангелова и описа за всичко, през което е минал до момента в живота си. Започна несъмнено с татко си, от който към момента желае амнистия.

Аз бях много демократично отгледан и това има своите странични резултати. Аз съм доста либерален и егоцентрик и го разбирам, че това ми пречи. Осъзнах какви пакости върша с другари, сътрудници и се държа безсрамно. Другото, което осъзнах е, че не е хубаво да си свидлив. Човек колкото повече харчи, прави дарове и добрини, стартира и повече да печели.



За първи път той разголва душата си, като изяснява обстойно по какъв начин се е разделил с майката на щерка си Катерина.

Трябва да направя семинар по въпроса по какъв начин да се разделим с колегата другарски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и й споделих: „ Влюбих се в друга жена “. Тя реагира доста умерено: „ Ами, Саше, щом с нея си щастлив… “ Даде си сметка, че принудително красота не става.

Той не отхвърля, че въпреки всичко са имали насъбрани обиди двамата, само че в никакъв случай не са си крещели пред детето.

Не сме опитвали да компенсираме посредством него. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е обособен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители, за жалост ще й е мъчно да го разбере това, само че опитваме нищо да не й липсва



Тази година желая да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи дружно. В интерес на истината тя в никакъв случай не ме е дразнила с нищо, аз евентуално нея. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, много независима, живяла е до Бъкингамския замък и сега е пристигнала да търпи нарциса в Кокаляне, пошегува се Сашко.

По отношение на работата и присъединяване му в „ Преди обед “ Кадиев е безапелационен:

Почувствах, че се изчерпвам тотално. Изведнъж като че ли стопирах да се развъртвам и ми стана досадно. И взех решение, че нещо би трябвало да трансформира. Така се върнах в моя първи дом – МГТ „ Зад Канала “, но нещо не помня текстове, споделя Сашко. Май след прекарания коронавирус съм почнал да не помня бързо. Сега пия гинко билоба за паметта.

Кадиев показа, че желае да твори, да си почива и да се разхожда по хубави места.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР