Кадри: Нова телевизияВодещата на предаването На кафе Гала смъмри сериозно

...
Кадри: Нова телевизияВодещата на предаването На кафе Гала смъмри сериозно
Коментари Харесай

Гала удари Дарко в ефир и го смъмри: Това е голяма простотия!

Кадри: " Нова телевизия "

Водещата на предаването " На кафе " Гала смъмри съществено в ефир сътрудника си от панела Дарин Ангелов.

При завръщането в студиото след една от рекламните паузи звучеше песента на ABBA " Money, Money, Money ". Актьорът държеше в ръка 25 лв., които търкаше по лицето и тялото си. Това очевидно ядоса 57-годишната плевенчанка, която го удари по ръката и му се скара: " Дарине, пари в ефир... Прибери ги, това е огромна дивотия ".



Ангелов обаче й отвърна: " Не е дивотия. Ей в този момент ще се скараме. Ние сме интелигентно предаване и приказваме истини. Доказани велики психолози и психотерапевти са потвърдили, че когато държиш парите, това ти оказва помощ да се отървеш от напрежението. Кара те да се се чувстваш умерено, когато разполагаш. Не са прецизирали чии са парите, само че значимото е да се държат. Държиш ли парите става ти хубаво, става ти прелестно, работят като опиум ", сподели той.



" Я ги прибери незабавно ", продължи да държи на своето Гала.

" Другото, което е доста значимо, когато си материалист, лишава те от болката. Ако се порежеш, не търсиш незабавно превръзка, а почваш да си мислиш за новата кола, за бижутата и така нататък ", сподели още Ангелов. 



Тук се включи и Кристина Патрашкова: " Абе, Даре, малко изопачи цялата работа. Аз те поддържам 50:50. Много мои другари и познати, като изпаднаха в някакви стресови положения, е било поради това, че си изгубил работата, не можеш да си платиш заема.Тоест, финансовата непоклатимост не е за подценяване. Не приказвам за блян и ламтеж да имаш ужасно доста пари ".

Тук Гала още веднъж се обърна към Дарко: " Върни на оператора парите, че изпадна в меланхолия ", а по-късно Ангелов стана и отиде зад фрагмента, евентуално да извърши молбата й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР