Кадри ГугълНовата зам.-директорка на Държавен фонд Земеделие Ива Иванова се

...
Кадри ГугълНовата зам.-директорка на Държавен фонд Земеделие Ива Иванова се
Коментари Харесай

Служебното правителство назначи манекенката Ива Иванова за шеф в Държавен фонд Земеделие

Кадри Google

Новата зам.-директорка на Държавен фонд " Земеделие " Ива Иванова се оказа манекенка, добре известна на чиновниците на земеделския фонд от София и Бургас.

Тя беше назначена в петък от служебното държавно управление на Румен Радев в управлението на най-важната финансова институция в земеделието откакто досегашните шефове бяха заедно отстранени.

Красавицата, която е родом от Бургас, е блестяла до неотдавна в провокативни пози и нищожно облекло в уеб сайтове за модели, демонстрира бързо търсене в интернет. След стремглавото й нанагорнище до зам.-директорския пост във фонд " Земеделие " фотосите са свалени от уеб страниците, само че търсачката към момента ги демонстрира, съобщи Епицентър.

В новия си живот на върховен държавен кадър Ива Иванова изживява шеметна кариера. Тя първо става шеф на дирекция " Договаряне " в Държавен фонд " Земеделие " по време на едно от предходните служебни държавни управления на Румен Радев. Сега, в новия длъжностен кабинет, тя към този момент е скорострелно издигната до зам.-директор на най-големият финансов фонд в страната.

Иванова поема най-важния сектор - " селските региони ". Като негов началник ще дава отговор за към 1 милиарда лева на година, защото ще ръководи програмата и вложенията в дребните обитаеми места.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР