кадри bTVСлед като са постоянно заедно в Денсинг старс, Папи

...
кадри bTVСлед като са постоянно заедно в Денсинг старс, Папи
Коментари Харесай

Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV

След като са непрекъснато дружно в „ Денсинг старс ”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата ария на артиста, само че същинската част от диалога беше на напълно друга тематика. Тя потегля от пост в обществените мрежи, в който Папи декларира, че не би трябвало да се правиш на маймуна, с цел да постигнеш триумф в българския шоубизнес.



Изпълнителят изясни, че измежду сътрудниците му има доста „ маймуни ”, които слушат неговите песни и му признават, че и те желаят да пеят за каквото си желаят, само че не се осмеляват. Папи Ханс призна също, че ненапълно и той е влезнал в същата категория с първия си шлагер „ Кекс ”.
`); break case width
„ Бях сензация, само че не бях актьор, на никой не му пукаше за мен ”, изясни той. Натали пък незабавно влезе в тона му.

„ Има доста хора, които първоначално се вършат на маймуни и след това не престават. И по никакъв начин не им е зле! ”, разяснява тя.



Папи Ханс отвърна, че у нас битува мнението, че с цел да си прочут, би трябвало да минеш по директен път, изключително в шоубизнеса. Според него той самия е образец, че може и да не е по този начин.

В миг на искреност Папи призна, че не се счита за кой знае какъв артист.



„ Аз на първо място пиша. Пея едвам си изпея това, което съм написал ”, съобщи изпълнителят. Той добави, че около „ Денсинг старс ” към този момент има и почитателки от третата възраст, които преди въобще не са чували за Папи Ханс, а в този момент го поздравяват по улиците.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР