кадри bTV5-годишният син Филип на Наталия Кобилкина и бившия ѝ

...
кадри bTV5-годишният син Филип на Наталия Кобилкина и бившия ѝ
Коментари Харесай

Кобилкина месеци след развода: Детето още не знае

кадри bTV

5-годишният наследник Филип на Наталия Кобилкина и някогашния ѝ брачен партньор Такис Дретакис още не е наясно, че родителите му са разведени. Това показа тя в изявление за „ Преди обед “ по bTV. Кобилкина описа какъв е животът ѝ като свободна жена в Лондон.

„ На всички споделям – аз съм сложна жена. Аз непрекъснато желая нещо “, съобщи сексоложката. Мъжът до нея не било наложително да е доста богат, сподели още тя, като стана ясно, че към този момент има нов сътрудник.



Тя сподели, че е получила предложение от мъж да живее в замъка му, само че тя не се съгласила, тъй като трябвало да престане да работи, да остави детето си и да спре да пътува в чужбина. Кобилкина отказала. За сметка на това тя почнала да работи с повече дами, като стресът в Англия се оказал доста по-малко, в сравнение с в България.



„ Масов е в Лондон казусът на дамите, че нямат мъж, само че те желаят съвършен. Аз им споделям, търсете естествени мъже и които ме слушат към този момент имат фамилии и деца “, сподели Наталия Кобилкина.

Тя даде мнението си за какво по Коледа и Нова година доста двойки се карат. „ Има огромни разноски и разногласия за тези разноски. Има остатък на алкохол и храна и това също оказва въздействие “, разяснява специалистката. Кобилкина сподели и каква е тънкостта дамите да получат безценен подарък от мъжа си.



„ Жабичките се варят постепенно, не се пускат във вряла вода. Мъжете също се научават постепенно. Когато той се научи да дава и вижда, че това те прави щастлива, той продължава и мозъкът му стартира да работи по този начин, че да изкарва повече пари “, по този начин изясни Наталия Кобилкина процеса, от който и дамата и мъжа извличат изгода.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР