Кадри бТВ: Време е България да разбере какъв човек е

...
Кадри бТВ: Време е България да разбере какъв човек е
Коментари Харесай

Време е България да разбере какъв човек е Стоичков от моята уста, обяви Стилиян Петров

Кадри бТВ: Време е България да разбере какъв човек е Стоичков, разгласи Стилиян Петров

Стилиян Петров разчувств всички българи.

Легендарният ни футболист бе посетител в „ 120 минути “ по бТВ и водещият го върна към борбата с левкемията преди 11 години.



Светослав Иванов сподели фотография на Стилиян и дребния му наследник в болничното заведение.

„ Беше на 6-ия месец от заболяването ми, а през първата година лекуването беше много интензивно “, спомни си Стилиян.
„ Моля, обърнете внимание на изражението, на твоето и на твоето дете, тъй като той този момент е доста мощен “, продължи журналистът.



„ Доста хора не не осъзнават през какво преминаваш, когато се бориш за живота си, тогава осъзнаваш най-важните неща в живота, кое е значимо, кое би трябвало да оценяваш, най-малките неща “, сподели Стилиян.



„ Това беше един от моментите, когато аз нямах правото и да виждам семейство си, само моята брачна половинка беше до мен, която е опора в живота ми. Съпруга, която лоялна и с невероятни човешки качества.
Съпруга, която може би изостави нейния си живот, живота на децата, по тази причина аз да оцелея.
Това е един от моментите, в който може би за първи път видях децата си “, върна се обратно в неприятния си интервал от живота Петров.



Той посочи, че през първите няколко месеца на лекуването нямал право да се вижда с хора, изключително с децата му, тъй като те носели вируси и бактерии, а неговата имунна система била слаба.

„ Какво им сподели, тъй като съгласно мен ти си се опитвал да ги успокоиш, да ги накараш да имат вяра, да не губят. Имаш ли миг, в който осъзнаваше какъв брой сложна борба е това “, попита Светослав Иванов своя посетител.



„ Бях на ръба душевен от самото. Спомням си, с моята брачна половинка, когато оповестиха диагнозата, по-късно имаше 24 часа, когато трябваше да изчакаме повторните проучвания от костния мозък, който трябваше да удостовери тази диагноза. Това може би беше най-дългата нощ в живота ни. Не мигнахме и двамата, имаше толкоз доста въпроси, които се задаваха, само че доста малко отговори “, призна Стилиян.



„ Знаеш ли кое е най-лошото, че когато си татко и брачен партньор, би трябвало да показваш напълно друго лице. Да показваш, че си този, който води, че ти се смелия, че ти имаш вярата, че ти си мощния, само че аз съм имал моменти и когато съм плакал, когато брачната половинка ми бе моята опора и ме е подкрепяла във всяко едно отношение. Опитвахме се пред децата да не го споделяме, да не приказваме за тези неща и всякога, когато идваха в болничното заведение, се опитвахме да ги разведряваме с разнообразни неща. Дори и за дребното време, които имахме време да прекараме дружно “, сподели още Стилиян Петров.

Последният сподели и още мощни думи за своята брачна половинка Паулина.



„ През първата година на лекуването тя спеше до мен в стаята ми на едно ъглово легло. Хранеше се с моята храна. Уникална е като брачна половинка, с нея сме също като деца и другари, и взаимно се допълваме “, добави една от иконите на родния футбол.

Иванов опита да върне Стилиян към болеста и с различен фотос от болничното заведение, като позволи, че в този миг му оповестяват, че е излекуван.



Стенли обаче го опроверга.

„ Тук ми пеят „ Честит рожден ден “. Всички се бяха събрали, само че някои моменти не ги помня поради вливанията. Но ми дадоха кураж, и геройство да продължа борбата, както и всички други хора “, посочи Петров.

Стилиян приказва и за мача на Надеждата, който той провежда на 6 септември от 17 часа.

Светослав Иванов разкри, че срещата ще се предава директно по BTV ACTION и изиска да разбере кои са огромните звезди, които ще вземат участие и незабавно ли са приели поканата.

„ Ще дойдат Рой Кийн, Робер Пирес, Юри Джоркаеф, Ашли Ънг, от българските звезди Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Мартин Петров и доста други. Приеха незабавно, даже не трябваше да им изяснявам защо е, какво тъкмо би трябвало да се прави. Те знаят моята задача. Ще ви дам един образец. Христо Стоичков, един от най-големите български футболисти, просто не ми даде да му обясня защо става на въпрос, какви са дейтайлите към мача, по кое време би трябвало да се пътува. Единственото, което ми сподели, беше: 6-и, какъв брой часа, там съм. Така реагираха и другите звезди “, сподели Стилиян Петров.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР