кадри bTV: Майката на Цънцарова я смаза с един СМС

...
кадри bTV: Майката на Цънцарова я смаза с един СМС
Коментари Харесай

Майката на Цънцарова я смаза с един СМС рано сутрин

кадри bTV: Майката на Цънцарова я смаза с един СМС рано заран

Даже майката на Мария Цънцарова не я харесва като водещ на утринния блок на bTV. Това разкри самата тя пред сътрудниците си и половин България.

Журналистката призна, че получила от майка си известие, което гласяло: „ Недей да приказваш доста заран “.

Тя го получила до момента в който се пробва да се приспособява към стилистиката и динамичността на „ Тази заран “.



До признанието се стигна, откакто на „ раздумката “ си Злати Йочев и компания се размечтаха по красивото родопско село Долене.

Там са засадени 80 хиляди цветя и Натали Трифонова, Митко Тасев и новинаря Везенков се размечтаха да създадат намерено студио от това красиво място.



Цънцарова незабавно включи на нормалната си вълна и стартира да разяснява, че това в действителност е бизнес начинание. „ Трябва да го проверяваме това село “, означи журналистката.



Тук обаче сътрудниците ѝ незабавно се намесиха. „ Не звучи добре ти да го казваш “, съобщи спортния публицист Тасев.
Колегите му незабавно се съгласиха, че Цанцарова единствено ще им скапе пасторалното преживяване в естетика с природата и ще го трансформира в „ Защо, господин кмете? “.
Само Злати Йочев си замълча тактично и не се причисли към общата оценка, че екранната му половинка може да скапе всеки ваучър със заядливото си държание.


Тасев изля яда си против националите и „ ракиджията “ Къстаич
След това обаче пък самия Тасев сподели, че може да е дори още по-директно свадлив.

Напълно разбираемо той унищожи с мнения националния тим по футбол след позорната загуба от Литва. Той сподели и спортни вестници в ефир, с цел да покаже, че това не е персонално мнение.

Тасев подреди и футболистите, и управлението на БФС, като съобщи, че проблемите на футбола ни стартират още от корупцията в детските школи.



Най-много Митко Тасев наруга сръбския треньор на националите ни Кръстаич. Той го назова най-малко три пъти „ безсрамник “ и съобщи, че е по-добър като производител на ракия, в сравнение с като футболист. Натали Трифонова и Мария Цънцарова означиха, че след тези мнения, надали ще опитат от „ домашната “ на Кръстаич.



Тасев пък продължи, като сподели, че отива да изпрати футболистите ни да се изложат и против Албания, като добави, че най-малко ще паднат на хубавия им народен стадион. Цънцарова попита Тасев по какъв начин ще го посрещнат футболистите след такива думи. „ Не им пука. Утре ще отидат по клубовете си, ще си играят, ще си вземат хубавите заплати “, отвърна спортният публицист.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР