кадри bTV: Доктор Братов блесна в “Стани богатВетеринарният лекар д-р

...
кадри bTV: Доктор Братов блесна в “Стани богатВетеринарният лекар д-р
Коментари Харесай

Доктор Братов блесна в “Стани богат”

кадри bTV: Доктор Братов блесна в “Стани богат ”

Ветеринарният доктор доктор Даниел Братов завоюва 5000 лв. от предаването “Стани богат ” и остави много положителни усещания в публиката както със знанията си, по този начин и с гения си да разгадава логиката на въпросите. Той се грижи за 1700 овце в огромна плантация край Плевен, а упоритостта му да пристигна в телевизионната игра, с цел да разбере какъв брой в действителност не знае.

Играчът доста ловко се оправи с по-лесните въпроси и нито за миг не се тормози от моментите, в които познанията му в дадена област.



Малко по-късно пристигна и въпрос, който като че ли беше писан за човек с неговата специалност. За един ветеринар не беше въобще мъчно да познае, че опитомяването на кучето е надалеч по-ранно събитие от градежа на египетските пирамиди, култивирането на пшеницата или доенето на кравите. Още при започване на играта Даниел сподели, че се запалил по бъдещата си специалност при посещаване на ветеринарна клиника поради домакински любим.



Където шанса на проработи, пристигнаха жокерите, като и трите помогнаха доста на играча. След като изразходва всички обаче пристигна може би най-интересния въпрос в играта му, който беше за етюд на немския астроном Йохан Кеплер, който той подарил на собствен другар за Нова година. Ветеринарят без доста да мисли уточни правилния отговор, който беше, че трактатът е с тематика симетрията на снежинката.



След като завоюва 5000 лв., играчът обаче се оказа пред въпрос, който изискваше да знае най-малко малко за историята на католицизма в България.
Даниел вярно реши да се откаже и да не рискува повече.
Това се оказа вярното решение, тъй като отговорът, който уточни отвън играта, беше неверен.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР