Кадри: БНТ и Нова телевизия“: Безпрецедентно рали направи участник в

...
Кадри: БНТ и Нова телевизия“: Безпрецедентно рали направи участник в
Коментари Харесай

Мистериозен участник ошашави Ники Кънчев и Орлин Горанов

Кадри: Българска национална телевизия и „ Нова телевизия “: Безпрецедентно рали направи участник в „ Последният печели “ и „ Голямото гонене “.

Той напряко смая феновете като се появи в двете излъчвания съвсем по едно и също време.

От един месец насам родният ефирен ефир излъчва доста авторска продукция, с която водещите медии се борят за зрителския интерес.



Един от най-предпочитаните сегменти е този с предаванията за познания. В 18 ч. по БТВ и „ Нова телевизия “ вървят „ Стани богат “ с водещ Михаил Билалов и „ Голямото гонене “ с Ники Кънчев. Час по-късно пък Българска национална телевизия предлага още забавни въпроси в „ Последният печели “, където лицето е Орлин Горанов. Често се е случвало някой от претендентите за проява на знанията да взе участие в едно от тях, а след месец, два или три да бъде забелязан и в различен формат.



Вчера обаче стана нещо, което няма аналог до момента. Един и същ участник се появи в две излъчвания в еднакъв ден. Зрителите гледаха 53-годишният Ивелин Инджов от 18 до 19 ч. при Ники Кънчев, а в 19,00 същият се появи и при Орлин Горанов.



Както е известно, този вид излъчвания се записват авансово – нормално в даден уикенд от месеца, когато в студията на малките екрани се организира същински маратон на участници, явяващи се един след различен във въпросните стратегии. Заснемат се по няколко епизода. Очаквано е и екипите на шоутата да нямат стиковка между тях, а излъчванията са или по реда на записите или по убеждение на продуцентите. Поради тази причина се е получил и вчерашният казус.



Самият Инджов направи положително показване и по двете малките екрани, само че по този начин и не съумя да си тръгне с победа или парична премия. Ивелин е роден в Русе, само че живее в Пловдив. Бил е преподавател по три предмета – българска, съветска лингвистика и изобразително изкуство. По-късно е сержант в Българската войска, като е посещавал задачи на НАТО в Косово и Афганистан. В момента работи в огромна IT компания като офис управител.


Направи отличен резултат
Той единствен от вчерашния квартет участници при Ники Кънчев съумя да стигне до опция за отбрана на сумата си, която в тази ситуация бе 2500 лв..

Във финалния стадий при конфликта с преследвача Дама Пика Инджов отговори на 14 въпроса, а получи и една стъпка, защото взе участие самичък. Така представителката на „ Голямото гонене “ трябваше да отговори на 15 въпроса за по-малко от две минути. Тя се забави единствено на три от питанията, само че при пасуването Ивелин отговори само на едно от тях. В последна сметка Дама Пика го победи и той не съумя да си тръгне с парите.



След това Инджов се „ телепортира “ в Българска национална телевизия при Орлин Горанов. Той започва нестабилно и прескочи във втория кръг с едвам 5 точки, защото един от съперниците остана с нула.



Във втория кръг обаче Ивелин се развихри и сподели доста положителни знания на въпросите за фрагментите от златния фонд на Българска национална телевизия. Така той се класира за трети кръг, само че там бе надвит от Калоян Иванов, който към този момент е с три следващи триумфа.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР