Къде се съхранява орхидеята, за да ви носи щастие и

...
Къде се съхранява орхидеята, за да ви носи щастие и
Коментари Харесай

Орхидеята носи щастие на жените

Къде се съхранява орхидеята, с цел да ви носи благополучие и разцвет? Орхидеята е едно от най-красивите растения, които можете да отглеждате в дома си. Напомняща за обич и деликатност, тя се счита за един от амулетите за женско благополучие. Това растение има мощен енергиен капацитет.

Има стотици разнообразни типове орхидеи, някои от които са отровни. В някои култури орхидеята е била употребена като средство за лекуване на разнообразни болести като ревматизъм, гинекологични положения и даже като противоотрова при ухапвания от змии.

Екстрактът и маслото от орхидея се употребяват в доста кремове за хидратация и разтегливост на кожата, а също по този начин се употребяват в производството на парфюми.

Къде се съхранява орхидеята?

Не използвайте домашни орхидеи за лекуване или като козметика, защото може да са отровни. Според фън шуй орхидеята е цвете, което притегля любовно благополучие, пази сантименталната връзка и нормално се предлага да се държи в спалнята покрай леглото.

Орхидеята е цвете със мощна женска сила, тъй че се счита, че носи особено благополучие на дамите.

В някои страни се счита, че изсушените листа от орхидея са най-силният талисман и отбрана от токсични хора и съперници в любовта и работата. Ето за какво листенцата на орхидеята се носят в джоб или портмоне.

Ако се грижите вярно за вашата орхидея, тя ще ви донесе наслада и разцвет. Смята се също, че една жена, която обръща особено внимание на грижите и развиването на орхидеята, с течение на времето може да открие скрити гении, да усъвършенства интуицията и да пречисти сърцето и силата си.

Вижте още: Трик, който може да избави живот

Орхидеята е бранител на дома от отрицателна сила и се счита, че всеки друг цвят основава обособен щит. Например, лилавата орхидея оказва помощ в битката с мързела, жълтата и оранжевата притеглят силата на изобилието, а бялата и розовата са подобаващи за вътрешна естетика, възприятие за комизъм и самочувствие.

Като представител на женската сила, орхидеята е красива декорация за вашия дом, по тази причина се грижете и я подхранвайте вярно, с цел да може да цъфти и да ви носи наслада допустимо най-дълго.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР