Къде е пресечната точка между хип-хопа и детската класика „С

...
Къде е пресечната точка между хип-хопа и детската класика „С
Коментари Харесай

Любими български изпълнители отправят музикален поздрав към феновете за празниците

Къде е пресечната точка сред хип-хопа и детската класика „ С алените ботушки “? Kак се вписва Коледа в най-обичаните песни на P.I.F. и „ Остава “? Това са част от въпросите, на които ПРОФОН ще oтговори с акцията си „ ИзПлей Коледа “ през декември. В нея обичани актьори записват видео поздрави с откъс от паметна за сезона ария като Jingle Bells, а задачата на сдружението за групово ръководство на сродни права е да покаже по какъв начин музиката основава разликата в чувството за празник, без значение дали осъществяването е единствено с глас, или акустичен инструмент.
Верни на схващането, че в този интервал от годината хората са най-истински и споделящи с околните си, видеата са любителски снимани и демонстрират създателите без грим и театрална поза, в уютна за тях среда.
В акцията „ ИзПлей Коледа “ присъединяване взеха актьори от необятна жанрова палитра и продуцентски компании, членове на ПРОФОН. „ Монте мюзик “ поддържа концепцията с прелестни осъществявания на Деница Караславова, Рафаел Пашамов и Искрен Тончев-Искрата, а с помощта на „ Ара мюзик “, за пръв път пред необятна аудитория своя поп капацитет ще разпрострат фолклорните звезди Дения Пенчева, както и внучките на огромната Гуна Иванова - Ива и Велислава Костадинови. Видео урок по фристайл на коледна тематика почитателите на ПРОФОН във Фейсбук ще получат от Явор Янакиев-100 Кила, група Jeremy?, ангелогласната Нели Рангелова и изключителни музиканти като китариста Васил Крумов (Графа, Михаела Филева) и Дани Милев.
Кампанията „ ИзПлей Коледа “ ще обхване всички канални за връзка на ПРОФОН в обществените мрежи, като премиерата на видеата ще се случва всеки работен ден във Фейсбук страницата на сдружението. Стартът на „ ИзПлей Коледа “ е през днешния ден с прелестните LaTiDa и осъществяването на Jingle Bells по кавър на Франк Синатра. Бети, Яна и Деси записаха клипчето особено за ПРОФОН в бекстейджа на НДК и минути преди втория концерт на Графа в зала 1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР