Кадър, заснет на Цветница, стана хит в социалната мрежа Фейсбук.Етюд-и-те

...
Кадър, заснет на Цветница, стана хит в социалната мрежа Фейсбук.Етюд-и-те
Коментари Харесай

Трябва да бъде фотография на годината: Снимката, която обиколи мрежата

Кадър, сниман на Цветница, стана шлагер в обществената мрежа Facebook.

" Етюд-и-те на София " се ражда през 2015-а във Facebook и от този момент ни кара да се влюбваме в столицата още веднъж и още веднъж. Фотопроектът улавя пулса, детайла, скритото кьоше, трансформирайки се в същинска образна хроника на София.

Във Facebook страницата " Етюд-и-те на София " се разгласяват неповторими фрагменти от столицата, които събират хиляди лайкове - една фотография обаче се трансформира в шлагер. На въпросната фотография виждаме един трамвай и една дама, която самоуверено пресича пред релсовото транспортно средство. Именно смелото секване на дамата е предизвикало водача да изрази възмущението си - вижте реакцията му, която е уловена в фрагмента.

Ето и какво се е случило - светофарът за пешеходката е светел в алено. Трамваят е спрял на спирката и таман е потеглял на зелен светофар. Дамата просто е решила да си опитва късмета и да пресече. Тогава трамваят спрял и ватманът (съвсем правилно) се развикал на пешеходката, че ще я блъсне.

Снимката, която демонстрира по какъв начин не трябва да пресичаме, е снимана на Цветница и бе споделена с редица други фрагменти от празничния ден. Към този миг фотото е събрало над 5 хиляди лайкове. А мненията - те просто заваляха един след различен.

" Това би трябвало да бъде снимка на годината! ", написа Веси Йонкова.

" Осветените върбови клончета я пазят. Затова е толкоз смела ", коментира Makdonna-Moscho Tzavella.

" Страхотен кадър! Колко е значимо да хванеш момента! ", добави Вили Динева.

" Снимката е прелестна и би трябвало да се употребява с просветителна цел! Трамвая е с преимущество, само че какъв брой хора знаят това? ", написа Бистра Маркова.

" Не е истина. Снимката е велика! ", добави Евгения Нордау.

Друг консуматор пък разказа обстановката от фотографията по този начин: " Нищо не може да спре една жена, която търси върбови клончета за Цветница ".



Снимка: Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР