Кадър TwitterДо седмица се надяваме Тръмп да се възстанови, каза

...
Кадър TwitterДо седмица се надяваме Тръмп да се възстанови, каза
Коментари Харесай

Христофор Караджов от САЩ: До седмица най-вероятно Тръмп ще се възстанови

Кадър Twitter

" До седмица се надяваме Тръмп да се възвърне ", сподели в ефира на Би Ти Ви Христофор Караджов, учител в Колумбийския универиситет, представен от Пик.  Според него снощи президентът на Съединени американски щати имал висока температура и се наложило да бъде третиран с лекарства.

" Той безусловно преди седмица на дебата се присмиваше на Байдън, че носи маска ", отговори Караджов на обвиняванията на хората, че Тръмп не е приемал съществено коронивураса и по тази причина се е заразил. 

" Ако не се усеща добре, няма по какъв начин той да взе участие в дебата. Следващият е на 14 октомври. Никой не желае водачът на най-могъщата страна в света да бъде болен ", сподели Караджов. На идващите диспути двамата съперници ще бъдат на 4 метра.

" Тръмп може да е инфектиран, само че наподобява не е чак толкоз болен. Засега нещата са относително спокойни ", разясни Караджов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР