Кадър: Нова твКоментар в днешното студио бе водещата на Сигнално

...
Кадър: Нова твКоментар в днешното студио бе водещата на Сигнално
Коментари Харесай

Пaтрашкова за Албена Вулева: Човек не може да живее със самочувствието, че е безгрешен

Кадър: Нова тв

Коментар в днешното студио бе водещата на " Сигнално жълто " Албена Вулева, която излезе от шоуто на Big Brother: Most Wanted ".

" И за двете ме е гняв - че излизам от играта и няма да стигна до финала, и за това, че Никита остана, и то с подобен огромен % на поддръжка. Това приказва, че българското общество прекомерно доста се припознава в страдащи и унизени, постоянно някак си българите избират този облик и не дават късмет на някой по-самоуверен. Аз си влезнах ей по този начин като в аквариум, да ме видят хората, такава каквато съм. Не се оправдавам, тъй като не върша неща, за които да се оправдавам ", съобщи Албена Вулева, излизайки от шоуто.

" Тя има лидерски качества, дори дръзвам да кажа, че беше водач в къщата. Тя е точна в преценките си, отстоява си мнението. Това, което на мен не ми подхожда е, че човек не може да живее със самочувствието, че е непогрешим. Не може да споделя, че в никакъв случай не бърка и в никакъв случай не би изискал опрощение. На моменти синдромът " Сигнално жълто " се задейства. Тя заема поза на надменност, това построи бариера ", сподели Кристина Патрашкова за Вулева в ефира на " На кафе ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР