Кадър Нова тв: Тошко Йорданов нападна Марина Цекова в студиото

...
Кадър Нова тв: Тошко Йорданов нападна Марина Цекова в студиото
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нападна Марина Цекова в студиото на Нова тв: Мегафон си

Кадър Нова тв: Тошко Йорданов атакува Марина Цекова в студиото на Нова тв: Мегафон си

Изключително прочувствено протече диалога сред дясната ръка на Слави Трифонов Тошко Йорданов и Марина Цекова в ефира на Нова тв.

Съпругата на Златимир Йочев от БТВ на няколко пъти жегна Йорданов с директни въпроси.

Йорданов последователно стартира да се набира и в един миг влезе в директна офанзива против брачната половинка на Златимир Йочев от БТВ.

Той й сподели, че няма разлика сред нея и мегафон.



Нервите му избиха, когато стана въпрос за Кирил Петков. Цекова няколко пъти пита Йорданов за коментар по негови думи и дейности.
„ Той е потвърден измамник “, сподели Йорданов.
„ Опитвайте се да мислите. Когато някой каже нещо и се окаже, че е излъгал какво би трябвало да вършат публицистите? Трябва да отидат да го питат за какво е излъгал. Не с общи пояснения “, даде урок той по публицистика.



Тук обаче Цекова го затапи:

„ Когато започнете да се съгласявате да участвате дружно в студиото и да водим диспути дружно няма да има потребност публицистите да дават противоположната позиция. Ако сте съгласни да бъдете тук с Кирил Петков няма да има потребност, тъй като е имало такива предложения и знаем, че не ги желаете. “, разкри Цекова.

„ Аз съм бил с Кирил Петков в една стая “, омекна Йорданов.

„ Ако сме в едно студио няма да има потребност да сме модератор и да демонстрираме другата позиция “, разруши го Цекова.


„ Другата позиция е да се търси истинат другояче сте рупор. Разликата сред вас и един мегафон е никаква. “, продължи Йорданов.
„ Благодаря за комплимента, само че това не е по този начин. Вашата истина не се назовава истина в устата на тези, които обвинявате “, сподели Цекова.

„ Аз приказвам за обстоятелства. Факт ли е, че отвориха инхаус процедурите. Факт ли е, че ходеше при Бойко Рашков, с цел да се написа очевидец против Борисов. Факт ли е, че управлявате дружно? “

„ Не сте вие индивидът, който би трябвало да съди кое е правилно. “, съобщи тя.

„ Добре, разбрах ви. Следващият въпрос. Аз споделям, че е измамник, а вие не. “, нацупи се Йорданов.

„ Не ми е работа да го потвърждавам “, съобщи Цекова.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР