Кадър: Нова ТвБългария трябва чрез своите евродепутати да можем да

...
Кадър: Нова ТвБългария трябва чрез своите евродепутати да можем да
Коментари Харесай

Боян Дуранкев: Богатството на една държава се брои с броя на детските колички в нея, а не с броя на скъпите автомобили

Кадър: Нова Тв

" България би трябвало посредством своите евродепутати да можем да каже стоп на регламентите на Европейски Съюз, които постановат безпорядък. " Това каза Румен Петков от " Коалиция за България " в утринния блок на Нова телевизия.

" Трябва да се наложи мораториум върху пазаруването на нови изстребители, за какво би трябвало да пропилеем 2 милиарда Трябва да има друга стъпка за гарантиране на мира. В България не би трябвало да има нови военни бази и атомна сила ", добави Петков.

" Трябва да има единодушие за Европа на разнообразни скорости. България и Румъния би трябвало да догонят европейските страни, би трябвало да има единна европейска минимална заплата. Чрез фондовете за районно развиване би трябвало да се мисли за по-бързо развиване на източноевропейските страни. Ниски заплати значи неприятни вложения, би трябвало да има динамичност. Трябва да се промени освен европейската, само че и данъчната и фискална политика на България. Богатството на една страна се брой с броя на детските колички в нея, а не с броя на скъпите коли ", каза Боян Дуранкев, лидер на листата за евроизборите на " Коалиция за България ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР