Кадър: ДиемаВ Олимпиакос се оплакаха, че отпадането от Лудогорец им

...
Кадър: ДиемаВ Олимпиакос се оплакаха, че отпадането от Лудогорец им
Коментари Харесай

В Олимпиакос се оплакват: Лудогорец ни нанесе загуби от 25 милиона евро

Кадър: Диема

В Олимпиакос се оплакаха, че отпадането от Лудогорец им коствало много сериозна сума. Босът на гръцкия клуб Евангелос Маринакис, призна, че отпадането от българите в третия квалификационен кръг на Шампионската лига е нанесло загуби от 25 милиона евро. Той приказва пред играчите и треньорския щаб два дни след неуспеха в Разград.

„ Разочарован съм. От една страна видях гладен тим да дава всичко от себе си, до момента в който ние бяхме пасивни. Всъщност някои играчи бяха толкоз безразлични, че държанието им е обидно за нашата история. Треньорът взема решение вместо футболистите, само че те би трябвало постоянно да дават 110% от силите си, в противоположен случай някои от вас даже няма да имат място в тима “, отсече Маринакис.

„ С качеството, с което разполагаме, не се нуждаехме от прехвърляния, с цел да победим Лудогорец. Беше задоволително да играете със мощ и пристрастеност съгласно вашите благоприятни условия. Всички чакахме класиране в групите на Шампионска лига. Този тим е построен за Шампионска лига и поради изискванията той е най-скъпият, който сме имали “, продължи притежателят на клуба.

„ Сега наложително би трябвало да се класираме за групите на Лига Европа, тъй че страданието да се трансформира в урок за нас, с цел да извлечем нещо положително от това отпадане. Трябва да дадете всичко от себе си, освен, с цел да влезем в групите на Лига Европа, само че и да стигнем допустимо най-далече. Вярвам във вашия капацитет и всичко зависи от вас. Стига да го желаете толкоз, колкото всички ние към вас. “

„ Фактът, че не продължаваме в Шампионска лига значи, че имаме загуби в размер на 25 милиона евро, която аз ще покрия напълно. Бъдете сигурни, че това ще бъде направено, както и всичко належащо за по-нататъшното укрепване с продажбата и привличането на някои играчи “, сподели още Маринакис. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР