Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Волен Сидеров бе провокиран

...
Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Волен Сидеров бе провокиран
Коментари Харесай

Страсти в ефира! Сидеров обяви ще поеме ли синята каска от Каракачанов и вярва ли, че Джамбазки има тризонети във Франция

Кадър: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ Волен Сидеров бе предизвикан от Антон Хекимян с два щекотливи въпроса.

На първия – имало ли е сигнали, че господин Джамбазки имал тризонети във Франция, Сидеров отговори по този начин: „ Това излезе по някои медии, само че аз не мога да кажа, не знам какво тъкмо има, само че това е установимо. Има институции, които се занимават с одити. Лошото е, че евродепутатите не подлежат на българската Сметна палата.

Ние, българските депутати, заявяваме всичко, парцели, заеми, каквото имаш, финансово състояние, в Сметната палата, в този момент в КОНПИ. Евродепутатите са безспорна мъгла – там не се знае какви средства имат, какво получават, защо ги дават тези големи пари, това са 12 млн. евро на месец, къде отиват.

Г-н Джамбазки не отговори, а и другите депутати на тази акция, много вяла и безинтересна, също не дадоха отговор на въпроса какъв брой пари са натрупали и няма ли да създадат дарения, тъй като за българските стандарти това са в действителност галактически суми. ”

Последва нов въпрос на Хекимян: „ Каракачанов сподели, че повече няма да е синя каска, на кого ще бъде прехвърляна тя. Вие подготвен ли сте да я поемете? ”

„ Тази метафора не можах да я схвана, видях една много нелепа фотография в медиите с една каска. Не мисля, че има потребност от каски, има потребност по-скоро от сиво вещество под каската. ”, съобщи Сидеров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР