Кадър БТВНиколай Малинов - кандидат за президент на партия Русофили

...
Кадър БТВНиколай Малинов - кандидат за президент на партия Русофили
Коментари Харесай

Николай Малинов: 70 % от българите са русофили, но избират русофоби да ни управляват

Кадър БТВ

Николай Малинов - претендент за президент на партия „ Русофили за възобновление на отечеството ", сподели в предаването „ На фокус " по Нова телевизия: Цялата ми активност е ориентирана към това българо-руските връзки да бъдат усъвършенствани. Не получавам финансова помощ от Русия, такава не е търсена. Финансираме се посредством дарения и доста непретенциозен членски импорт. Това сподели. Той изясни, че първата предизборна акция е коствала на партията 100 000 лв., а сега партията още веднъж е в развой на набиране на средства.

По думите му придвижването е водило 12-месечна борба, до момента в който записва партията си под името партия „ Русофили за възобновление на отечеството ".

Той уточни като абсурд това, че над 60-70% от българите споделят, че са русофили и избират русофоби като ръководещи. „ Ако българският президент не върви по тази линия, има заплаха славяно-българщината да остане в минимално наличие в България ", разяснява Малинов.

Според Малинов при нормализиране на връзките с Русия може да получаваме двойно по-евтин ток и газ и да има двойно повече съветски туристи в страната ни.

Той изясни, че непрестанно поддържа контакти с Леонид Решетников и Константин Малофеев, които го поддържат в решението му за основаване на политически план.

Малинов съобщи, че е подкрепил Румен Радев в първия му мандат, тъй като е сметнал, че той може да се еманципира доста бързо като политик. Ключови за поддръжката на някой от претендентите във втория тур на идните избори ще бъдат политиките им по въпроси като Крим, Триморието и съюза Изток-Запад, изясни той.

За да се излезе от НАТО, би трябвало първо да бъде изменен Законът за референдумите, да се организира референдум и по-късно да се приказва за излизане от НАТО, счита Малинов. „ Трябва да прекратим разполагането на непознати военни в България. Ракетите на Русия се насочват насам поради военните бази ", съобщи той.

На въпрос дали страната ни да остане член на Европейския съюз, Малинов се разгласи за Европейския съюз, само че на нациите, „ където българинът е българин ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР